Barvna paleta se širi vse od mehkih in nežnih pastelnih prek toplih zemeljskih do svetlih in živahnih tonov. Pliseje se lahko namesti na skoraj vse vrste in tipe oken, primerni so tudi za različne velikosti in oblike, izbirate pa lahko med številnimi modeli in načini upravljanja. Tkanine, ki so obdelane s patentiranima premazoma Topar®Plus ali DustBlock™, se enostavneje vzdržuje in imajo daljšo življenjsko dobo.

Poglavitne prednosti plise senčil:

DEKORACIJA V VLOGI SENČILA

Barvita senčila raznih oblik in načinov upravljanja v vaš ambient vnesejo toplino, mehkobo, igrivost in šarm. Z izbiro plisejev preprosto ne morete zgrešiti!

SENČENJE OKEN NEPRAVILNIH OBLIK

Plise senčila zaradi pestre izbire različnih modelov lahko namestimo tudi na okna trikotnih in trapezoidnih oblik.

SENČENJE STREŠNIH OKEN IN ZIMSKIH VRTOV

Prekomerno segrevanje prostorov pod poševno in vodoravno vgrajenimi okni zmanjšamo z izbiro modela pliseja, posebej namenjenega tovrstnim situacijam.

UV-ZAŠČITA ZA VAŠ INTERJER

Zaščitite vaše pohištvo, talne obloge in ostale domače dragocenosti pred bledenjem – blago plisejev zadrži vsaj 75 odstotkov moči UV-žarkov.

PREPROSTO VZDRŽEVANJE

Velika večina tkanin je neobčutljivih na vodo in zato pralnih. Tkanine, ki pranja ne prenašajo, se čisti z vlažno ali suho krpo oziroma se jih nežno krtači.

Senčila DUETTE® spadajo v družino plise senčil. Najpomembnejša razlika je, da je tkanina Duette® tkana kot satovje, torej dvojna. To prinaša nekaj dobrodošlih lastnosti. Senčila Duette® pozimi v prostoru prihranijo do 12 odstotkov energije. Poleti ščitijo pred soncem, topel zrak tako ostane med senčilom in steklom ter se na tak način prostor manj segreva. Hkrati pa zagotavljajo dodatno zvočno izolacijo.