Matjaž Nemec, podpredsednik državnega zbora in član SD, naj bi po poročanju revije Lady že od otroštva sanjal o poklicu politika. Čeprav ga je ves čas mikal tudi nogomet, ga je politika prepričala, ko je v sedmem razredu zastopal Goriško v otroškem parlamentu. Precej zaslug za njegovo pot v politiki ima tudi Borut Pahor. »V mojem kraju je bil v času odraščanja zelo izpostavljen Borut Pahor in zanimivo je, da sem tudi sam imel možnost sodelovati z njim. Danes verjamem, da lahko, če si nekaj resnično želiš, to tudi uresničiš,« je o poslanstvu v politiki povedal Nemec.

Damjan Murko noče biti klovn

Politika kljub domnevni močni podpori ljudstva ne zanima štajerskega slavčka in slaščičarja Damjana Murka. Ta se kljub domnevno zadostnemu številu zbranih podpisov ni odločil za kandidaturo za predsednika, ker se »v tem cirkusu ne vidim, ne želim biti še en klovn v poplavi cirkusantov«. Murko dodaja, da je v tem času prejel tudi nekaj groženj, vseeno pa pravi, da ima v življenju višje cilje kot postati predsednik republike. Trenutno bo to praznovanje rojstnega dneva svoje žene in svojega sina.

Velike ambicije ima tudi nova miss Slovenije Maja Zupan, ki je za Suzy povedala, da si v življenju ne želi biti »nevidna«. »Želim nekaj narediti za državo, za svet, za ljudi in želim, da je moj rezultat viden,« je povedala in dodala: »Ena izmed drznejših stvari, ki sem se jih lotila, je zagotovo sodelovanje pri projektu Miss Slovenije.« Očitno si podobne samozavesti želi tudi mister Slovenije 2017 Majk Peroša, ki trenutno obiskuje program novodobnega voditeljstva, ki ga vodi duhovni učitelj Mihael Žmahar.

Slovenija bo dišala kraljevsko

Poslovno partnerstvo sta te dni utrdila Rebeka Dremelj in Werner. Pevka in nekdanja miss Slovenije se namreč ukvarja tudi s parfumi, zdaj pa je v njeni parfumeriji svoj vonj dobil še Werner. Kot je povedal pevec uspešnice Ne gane me, gre za »moški parfum za ženske«, ki se imenuje The King by Werner. »To pomeni, da je to moški parfum, ki ga lahko brez težav uporabi tudi ženska in ji nihče ne bo rekel, da diši po moško.«

Sodelovanje z Rebeko Dremelj je Werner za Lady opisal kot pozitivno, bojimo se le, da morda razmišlja nekaj korakov preveč naprej. »Vedno se šalim, ali bi midva imela skupne otroke. Verjetno ti sploh ne bi govorili – ne zaradi tega, ker bi bilo kaj narobe z njimi, ampak ker sploh ne bi prišli do besede,« naj bi v smehu ugotovil Werner, ki upa, da bo Slovenija zadišala kraljevsko.

Dve torti za hčer Iris Mulej

Iz sveta mladih mamic smo tokrat izvedeli, da je enoletna hči manekenke Iris Mulej, ki uživa v umirjenem družinskem življenju v Črni gori, že založena z jesensko in zimsko garderobo. Za to so poskrbele Irisine najboljše prijateljice, ki so s skupnim darilom manekenki prihranile pohode po trgovinah, poroča Lady, kjer so objavili tudi celostransko fotografijo malčice, ki pa so ji zameglili oči. Malčica je za prvi rojstni dan dobila dve torti, eno, ki je bila namenjena fotografiranju in potem tudi uničenju, ter drugo, dvonadstropno, ki je bila namenjena temu, da jo pojedo gostje. Na zabavo je prišlo okoli 40 ljudi.

V Zvezdah so nas spomnili, da je pred kratkim rodila voditeljica oddaje Slovenski pozdrav Darja Gajšek. Po rojstvu se ji je »vse postavilo na svoje mesto«, je povedala in dodala: »Takoj po rojstvu sem dojela, kako se ti spremenijo pomembnosti. Kako ti postane pomembna vsaka polulana in pokakana plenička. Kako šteješ ure med obroki…«

Verjetno bomo kaj podobnega kmalu prebrali tudi v zvezi z Manjo Plešnar, ki po poročanju revije Suzy »pod srcem nosi dvojčka«, ob čemer je »blažena, da sta izbrala« njo. Voditeljica in modna poznavalka naj bi svoj trebuh pred javnostjo skrbno skrivala s tunikami in ohlapnimi majicami, zdaj pa si je končno oddahnila in objavila fotografijo »trebuščka«.

Zvestoba Alfija Nipiča

Iz življenja starejših moških je rumeni tisk ta teden izbral vest, da je Alfi Nipič zvest že 52 let. Kot poroča Lady, je svojo boljšo polovico spoznal pred 52 leti, pred 42 leti pa sta se poročila. Svet se je seveda v pol desetletja precej spremenil, kot ugotavlja pevec, se je dvignil standard in bivalni prostori so postali neprimerno večji, tudi vsak v družini ima že svoj avto. »Vendar na žalost to ne velja za vse. Nekateri nimajo niti za hrano in to me žalosti,« je še ugotovil Nipič.

Nasvete pa rada delita brata Valič. O svojih izkušnjah z družbenimi mediji je za Novo spregovoril igralec Domen Valič, ki je povedal, da je nekoč na svoj profil objavil nekaj v zvezi s čiščenjem kopalnice, dogodek pa si je pozneje v eni izmed rumenih revij zaslužil celo stran. »Takrat sem prvič z lastnim deljenjem spoznal reakcijo. Bil sem vesel, da sem to naredil, saj sem se naučil pomembne lekcije.« Njegov brat Vid Valič pa se ob predstavi Tvoj bodoči bivši mož v rumenem tisku pojavlja tudi kot strokovnjak za zveze. »Mislim, da če si nečesa želiš, že poskrbiš, da do tega pride. Saj za dober seks ne potrebuješ vedno veliko časa,« je za Novo povedal Valič.