Varčnost in personalizirane nastavitve

Prvi in najpomembnejši je varčevanje pri stroških porabe energije za svetila, saj je omrežje pametne razsvetljave energijsko zelo učinkovito. Omogoča nam personalizirane nastavitve, kdaj želimo, da se izbrana svetila vključijo ali izključijo. Pametne svetilke naše življenje poenostavijo. Na primer, preden se odpravite od doma, vam ni treba posebej preverjati, ali ste izključili vse luči. To lahko storite tudi na daljavo. Ne zadnji in obenem dober razlog pa je, da so pametna svetila modna. Možnosti, ki jih ponujajo, so neskončne … In navdihujoče!

Svetila, ki delujejo tudi samodejno

Pametna razsvetljava vključuje številne tehnologije, da vaša zunanja in notranja svetila pod določenimi pogoji delujejo samodejno. Obstaja veliko število možnosti, od tistih, ki prek senzorjev zaznajo premikanje in vključijo luči ali zamenjajo barvo svetlobe, ko se nekaj zgodi, do povezave vseh vaših svetil doma ali v pisarni, ki jih pametno upravlja sistem po vaši volji in željah, ne da vam je treba pritisniti na eno samo stikalo. Prav tako lahko svetila delujejo posamično, vsa skupaj ali ločeno po prostorih, skupinah ali po kakšnem drugem kriteriju, kar preprosto upravljate prek daljinskega upravljalnika doma oziroma v pisarni ali na daljavo.

Za več informacij in nasvetov pri opremljanju vaših prostorov s svetili se oglasite v salonu: ButikSvetil, Celovška cesta 172, Ljubljana, t. 041 676 006; e. info@ButikSvetil.si; ButikSvetil.si; fb.com/ButikSvetil