»Nimamo informacij, kako hude so poškodbe. Tepli so ga s palicami, tako da ima najbrž kakšne zlome. Zgroženi smo. Za take stvari krivimo državo, ki ignorira reči, ki se dogajajo okoli našega kluba,« so v uradnem sporočili iz kluba, ko še niso vedeli, kakšne so poškodbe. Pozno zvečer pa je postalo jasno, da so nekdanjemu nogometašu zlomili roko in zadali poškodbe na obrazu in nogi, a je lahko v poznih večernih urah že zapustil bolnišnico.

Neznanci so trenerja napadli pred vhodom v njegovo stanovanje, potem ko je Dinamo vrnil s pokalne tekme v Imbriovcu, v kateri je domačega nižjeligaša premagal s 6:0. »To je nadaljevanja niza napadov na člane nogometne družine,« so se po napadu ostro odzvali na Hrvaški nogometni zvezi, kjer so še dejali: »Na Hrvaškem zločinci nekaznovano rišejo svastike, streljajo na ljudi ter fizično napadajo nogometne selektorje, trenerje in sodnike, pri tem pa ostajajo nekaznovani.«

Kot so sicer danes sporočili iz Dinama, bo trener Mario Cvitanović svojo uradno izjavo podal na novinarski konferenci ob 13. uri.