Mobilna aplikacija HelpAS omogoča naročanje urgentnega servisa klimatsko-prezračevalnega sistema s pomočjo mobilnega telefona ali tabličnega računalnika. Uporaba mobilne aplikacije je hitra, enostavna in zanesljiva. S pomočjo mobilne aplikacije se urgentno okvaro prijavi v štirih preprostih korakih:

- prijavite poseg,

- opišete vrsto okvare,

- izberete lokacijo objekta,

- oddate naročilo.

Mobilna aplikacija HelpAS je za partnerje Astecha s sklenjeno pogodbo za urgentne posege brezplačna. Za dostop do mobilne aplikacije potrebujete uporabniško ime in geslo.

Dodatni prednosti mobilne aplikacije HelpAS sta možnost spremljanja evidence že izvedenih nujnih servisnih posegov ter možnost neposredne komunikacije med ustrezno nadgrajenim klimatsko-prezračevalnim sistemom in dežurno servisno ekipo v Astechu.

Mobilno aplikacijo HelpAS smo razvili z mislijo na hitro in zanesljivo pomoč v urgentnih primerih. Prepričani smo, da bo prva mobilna aplikacija za naročanje servisa klimatsko-prezračevalnih sistemov v Sloveniji olajšala delo v trenutkih, ko šteje vsaka minuta. Za več informacij smo vam v družbi Astech vedno na voljo.

www.astech.si