Ameriška igralka o nekdanji zvezi s hollywoodskim zvezdnikom Bradom Pittom ni bila najbolj zgovorna, je pa povedala, da je ta postala »težka« lani poleti, ko je zaključevala snemanje filma »First They Killed My Father«. Kaj to dejansko pomeni, ni podrobneje razlagala, je pa dejala, da njihov življenjski stil pri tem ni imel nič. Številčna družina namreč veliko potuje, živi pa tudi na različnih koncih sveta. »To nam ni predstavljalo težav. To ostaja ena velikih prednosti, ki jih lahko nudiva otrokom,« je pojasnila in dodala, da jima je »mar drug za drugega« in da oba stremita k istemu cilju.

Jolijeva noče, da bi njene otroke skrbelo zanjo

Angelina in Brad, ki sta se, ko je bil on še poročen z Jennifer Aniston, spoznala in zaljubila med snemanjem filma Gospod in gospa Smith, sta bila skupaj vse od leta 2005, zvezo pa devet let kasneje kronala še s poroko.

Skupaj imata šest otrok - tri posvojene in tri biološke. »Zelo pogumni so. Zelo zelo pogumni,« je povedala Joliejeva. »Počasi si celijo rane, a ne od ločitve … od življenja.« Izpostavila je še, da je bila med odraščanjem zelo v skrbeh za svojo mamo, zato si ne želi, da bi njene otroke zdaj skrbelo zanjo. »Mislim, da je zelo pomembno, da jočem pod prho in ne pred njimi. Vedeti morajo, da bo vse v redu, čeprav sam nisi popolnoma prepričan v to,« je še povedala.

Igralca sta se razšla septembra lani, kmalu zatem pa vložila zahtevo za ločitev. Angelina je dobila polno skrbništvo nad otroki, ločitev pa še ni dokončna, saj pogajanja še potekajo. Brad je sicer svojo plat zgodbe o razpadu družine predstavil v majski številki revije GQ, ko je bolj ali manj vso krivdo prevzel nase.

(Foto: instagram)

Joliejeva spregovorila o svoji bolezni, ki ohromi del obraza

Nekaj več kot o ločitvi od Pitta je Joliejeva povedala o bolezni, s katero se je soočala med težkim obdobjem. Lani je namreč zbolela za Bellovo parezo, ki prizadene živce na enem delu obraza. Kaže se s povešenim kotičkom ust, iz katerega uhaja slina ali tekočine. V večini primerov se popravi v nekaj tednih, brez zdravljenja. V primeru Jolijeve so bolezen ozdravili z akupunkturo.

Igralka je v intervjuju še povedala, da ne ve, ali je bila bolezen posledice menopavze ali zgolj stresnega leta, ampak da ima v zadnjem času precej bolj suho kožo in tudi kakšen siv las več.

Intervju izkoristila predvsem za promocijo novega filma

V intervjuju je 42-letnica izpostavljala predvsem novi Netflixov dokumentarni film »First They Killed My Father«, pri katerem sodeluje kot režiserka, film pa govori o pokolih Rdečih Kmerov v Kambodži. Za igralko in aktivistko je posebnega pomena zato, ker je iz Kambodže njen najstarejši posvojeni sin Maddox, ki ga je Joliejeva v proces snemanja vključila kot producenta.