Že februarja smo poročali, da Johnny Depp podjetje TMG toži, ker si je po njegovem mnenju zaračunavalo nedovoljene provizije in ga oškodovalo za 25 milijonov dolarjev (zaradi česar naj bi bil tik pred bankrotom). Takrat so v javnost prišli sodni dokumenti, ki so razkrili, kakšen zapravljivec je hollywoodski zvezdnik, v podjetju pa pravijo, da je na robu bankrota zaradi svojega nenadzorovanega zapravljanja, ne pa njihove provizije.

A ker je sodnik v Los Angelesu razsodil, da igralčevo zapravljanje ni povezano s to sodno bitko, so v podjetju TMG prilagodili argumente zoper igralca in ob tem objavili še nekaj (zanimivih) podatkov o njegovih nakupovalnih podvigih.

Sodeč po sodnih dokumentih, ki so jih objavili na portalu Hollywood reporter, Depp samo za shrambe, v katerih hrani svoje hollywoodske spominke, nameni po pol milijona dolarjev, za torbice in prtljago znamke Prada je zapravil 17.000 dolarjev, za zofo iz resničnostne serije o družini Kardashians pa naj bi odštel sedem tisoč dolarjev. Ta naj bi bila darilo za njegovo hčer Lily-Rose. Depp naj bi sicer občasno mesečno zapravil tudi po dva milijona dolarjev, ima 45 luksuznih avtomobilov ter obsežno zbirko umetniških del priznanih slikarjev in kitar.