Estrado je prejšnji teden najbolj stresla Tanja Žagar, ki je na svoj rojstni dan potrdila večmesečne govorice o nosečnosti. Namesto z besedami nam je to sporočila kar s sliko, ki jo je objavila na vseh svojih kanalih, med drugim tudi na instagramu. Spodaj je pripisala, da je letošnji jubilej zanjo še lepši in med drugim dodala oznaki "carica" ter "lepo mi je".
Praznovali so tudi v Katoliški cerkvi. Na uradnem profilu Slovenske škofovske konference in Cerkve na Slovenskem so nam čez vikend s to podobo sporočili, da so v svoje vrste ravnokar posvetili kar tri nove duhovnike. Da bi objava dosegla čim več ljudi, so fotografijo, na kateri je morda eden od novih duhovnikov, opremili z oznakami "duhovnik", "posvečenje", "slovenia moments" in "mladi".
Ob novici, da so se cerkvi pridružili trije duhovniki, smo se spomnili na tistega, ki je pred desetletji debitiral s hip hop skladbo "Naj stvari so tri". Stvari so se mu od takrat obrnile na bolje. Jan Plestenjak se je prejšnji teden slikal z ekipo konjeniške policije, objavil pa je tudi fotografijo svojega beemveja. Ta nosi po meri naročeno oznako "102", ki navdih najbrž črpa iz njegove glasbene uspešnice oziroma glasbenikove istoimenske ljubljanske gostilne. Avtomoto strokovnjaki ocenjujejo, da gre verjetno za model iz serije 7, pri nakupu katerega si petične stranke lahko med ostalim omislijo napis po naročilu .
Aljoša Bagola, že vrsto let najslavnejši kreativni direktor v oglaševanju in soprog igralke Ive Kranjc, je očitno na dopustu v kampu, kjer med ostalim zgoraj brez pripravlja jedi na žaru. Mi smo opazili natančno definirani mišični tonus, sledilci pa so pripomnili, da imajo žar mojstri ob sebi ponavadi veliko pločevinko piva, ne pa buteljke vina. Bagola je z nasmeškom pojasnil, da je vino namenjeno pripravi buzare in se zahvalil tistim, ki so mu zaželeli lep dopust.

Trailer trash. 🚍🕶🔥🥘

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola) on

Poletne radosti so prepričale tudi nič manj postavno Tanjo Ribič, ki se je takole ovekovečila na barki, parkirani v našem piranskem zalivu, saj z družino tam redno počitnikujejo na domačem posestvu v Fiesi. Posnetek je objavila le nekaj dni po svojem rojstnem dnevu, ki pa ga je zaznamovala s fotografijo, na kateri objema majhnega kozlička.

Love Piran 🌊🌞#ootd #sLOVEnia #adriaticcoast #beautifulday #piran #mediterranean

A post shared by TANJA RIBIC (@tanja__ribic) on

Malo dlje od Pirana sta odplula šefinja protokola Republike Slovenije Ksenija Benedetti in njen soprog Boris Cavazza. Vsem najljubši slovenski par v zrelih letih sodeč po objavah gospe Benedetti te dni dopustuje na otoku Premuda v Severni Dalmaciji. S pričujočo fotografijo, ki jo je naslovila s "Poglej, tam nekje" sta zakonca tako samo dopolnila zbirko že objavljenih krasnih skupnih fotografij, ki sodijo v okvir in nad domači kamin.

Poglej, tam nekje.

A post shared by Ksenija Benedetti (@ksenijabenedetti) on