Požel bi precej več odobravanja, če bi z ognjem in žveplom zasul vodstvo te ustanove in zahteval njegov odstop. (Dežurni heroj slovenskega zdravstva je požel ovacije z izjavo, da bi strokovnega direktorja pediatrične klinike vrgel iz službe. Brecelj for president, je odmevalo v omrežjih.) Nato bi lahko nadaljeval z ministrico za zdravje in predsednikom vlade, končno pa bi se lotil vsega zdravstva in vseh zdravnikov, pri čemer bi imel na izbiro, da vse skupaj pripišem dejstvu, da slovenske zdravnike vodi izključno pohlep, ali obratno, da še vedno globoko tičimo v socialističnem zdravstvu.

Nič ne pomaga, da se že več let v javnosti vrti podatek iz drugih držav, koliko bolnikov umre v bolnišnicah, pa bi jim morda lahko pomagali: v ZDA vsak dan za en avion, v Nemčiji za en avtobus. Pri nas, če bi sklepali p

Prebrali ste manjši del članka,
če želite nadaljevati z branjem, se morate prijaviti, registrirati ali naročiti.

Registrirajte se povsem brezplačno - vsak mesec imate poleg vseh odprtih vsebin brezplačni dostop do 4 zaklenjenih člankov na spletnem portalu Dnevnik.si ter v mobilni aplikaciji Dnevnik.si.

NAROČI SE PRIJAVI SE

Še niste registrirani? Registrirajte se tukaj.

nagradna igra