Prejšnji teden je doživel premiero nov polnokrvni slovenski muzikal Vesna. Na sporedu bi moral biti že prejšnjo sredo, a so predstavo zaradi dežja prestavili na ponedeljek. Da jim sreda ni bila naklonjena, dokazuje tudi Klemen Bunderla, eden od nastopajočih v muzikalu, ki si je dan pred predvideno premiero zlomil nogo in pristal na ljubljanski urgenci. Fotografijo z urgence je objavil na svojem profilu na instagramu, čeprav nezadovoljen z iztekom, pa ga je razveselila vsaj zdravnica, ki naj bi bila »carica«.

Bunderlo smo tako z omavčeno nogo in berglami videli na ponedeljkovi ponovitvi Vesne v Križankah, ki si jo je ogledalo tudi nekaj znanih, med njimi znani slovenski odvetnik Peter Čeferin, ki je tudi tokrat na dogodek prišel v družbi partnerice Rije Čič, med občinstvom pa so bili tudi komedijantka Lucija Ćirović, voditeljica in tekmovalka v Zvezde plešejoNuša Lesar z novim fantom in nekdanjim teniškim igralcem Gregorjem Krušičem ter voditeljica Anja Markovič.

Helena Blagne pokazala hrbet svojega ljubimca

Čeprav se danes na sodišču nadaljuje obravnava, na kateri bosta svoje poglede na zakon in ločitev soočila nekdanja zakonca Helena Blagne in Mitja Zaman, pa je slovenska pevska diva v vmesnem času po pisanju Suzy v dobrih rokah. Jeseničanka ima namreč novega ljubimca, vinarja Petra iz Avstrije, ki ga je na svojem profilu na facebooku pokazala le na fotografiji, na kateri oba kažeta hrbet. »Ja, to je moj loverboy,« je zapisala pevka, pri reviji pa so dodali, da jih je presenetila z modernim izrazoslovjem. A od pevke, ki v kar dveh skladbah prepeva o pravih mačih, kaj drugega niti ne bi mogli pričakovati.

David Sluga izbiral med plesnim tekmovanjem in avdicijo

Heleno Blagne na sodišču zastopa David Sluga, ki je danes specialist za odškodninsko, družinsko, medijsko in kazensko pravo, v 80. letih pa je plesal electric boogie in nastopal v filmu Poletje v školjki. Kot je povedal za revijo Obrazi, se avdicije za film skorajda ni udeležil, saj si je želel na svetovni pokal v breakdanceu in electric boogieju blizu Firenc, a ko je videl, da je v igri glavna vloga, »neke stranske me res niso zanimale«, si je premislil. S Kajo Štiglic, ki danes živi v ZDA, sta postala junaka mladih, ki so odraščali v 80., a kot pravi Sluga, sam z njimi ne deli navdušenja, saj si je film ogledal le na premieri. Pozneje je sicer poskusil na AGRFT, a so ga na avdiciji zavrnili, za kar jim je danes hvaležen, saj je tako kot drugi člani družine pristal v odvetniških vodah, kjer namerava tudi ostati. »Najhuje, kar se človeku lahko zgodi, je pristanek v politiki. Takrat pade, zabrede v blato. Upam, da se meni to ne bo zgodilo. Trkam na les,« je dodal o morebitnih premikih v politiko.

Dominik Kozarič že enajst let na Kanarskih otokih

V isti rubriki so v reviji odgovorili še na večno vprašanje: Kje pa je kaj Dominik Kozarič zadnje čase? Če se je Sluga umaknil v sodne dvorane, pa je šel Dominik Kozarič, pevec uspešnice Reka luči, nekoč pa pevec skupine Gumiflex, ki se je pozneje preimenovala v Brezno zla, v tople kraje. Če morda ne veste, Kozarič je bil v devetdesetih »strup za ženske, Kamasutra je bila njegovo Sveto pismo, njegove pesmi, kot so Ljubi jo nežno, Zaradi nje, Vse ti dam, Tina in številne druge, pa romantične molitve«. Danes Kozarič ustvarja na Kanarskih otokih, kjer je spoznal številne ljubezni in se preizkusil v različnih vlogah. V Slovenijo se namerava vrniti le ob kakšni izjemni poslovni priložnosti.

Jankovića navdušila z intelektom

Medtem ko so številni uživali ob ogledu finalne tekme lige prvakov, pa so med ogledom v enem od ljubljanskih lokalov fotografi ujeli sina ljubljanskega župana, Jureta Jankovića, v objemu novega dekleta. Čeprav naj bi bila Janković in Dijana Galijaševič par že od leta 2014, sta se pred fotografskimi objektivi znašla le redko. Dijana naj bi bila sicer magistrska študentka in soustanoviteljica dveh podjetij, predavala naj bi na univerzi Yale, kjer naj bi govorila o sreči in dobrem počutju na delovnem mestu, kot mlada podjetnica pa naj bi predavala tudi na drugih fakultetah. Kot so zapisali v reviji Suzy, je mladega Jankovića očarala s svojo razgledanostjo in intelektom, kljub številnim govoricam pa naj par še ne bi bil poročen, niti v pričakovanju.

Rene Krhin še vedno samski

Ko smo že pri ljubezni in nogometu, revija Nova poroča, da je slovenski nogometni reprezentant, 27-letni Rene Krhin, še vedno samski. »Rene nam je zaupal, da na svojo boljšo polovico še čaka. Privlačijo ga predvsem sproščena dekleta, ki se dobro znajdejo v družbi. Najbolj ceni naraven videz, medtem ko ni velik zagovornik pretiranega make upa.« Krhin, ki žogo brca v Španiji, bo letošnje počitnice preživel na Korčuli, sproščena dekleta naravnega videza torej v akcijo. Je pa Krhin nedavno na teh straneh povedal, da se v reprezentanci z veseljem udeležuje metod komplementarne energijske medicine, kar vključuje tudi zdravljenje z bajalico.

Šarcu zvezde napovedujejo novo življenje

Če ni novih govoric o morebitni nosečnosti Tanje Žagar, se v rumenem tisku obrnejo k zvezdam. Tokrat so pogledali rojstno karto Mikija Šarca, domnevno očeta otroka Tanje Žagar, in ugotovili, da so mu zvezde namenile selitev in novo življenje. »Če si nikoli doslej ni upal izpeljati korenitih sprememb, ga bo zdaj vse sililo k odločnosti… Če se ne bo odločil sam, ga bodo v to prisilile okoliščine. Popolno spremembo življenja kažeta tudi prehoda Sonca in Marsa v novi znamenji.«

Lojze Peterle ob ponedeljkih ne je

Medtem ko je evropski poslanec Igor Šoltes pred časom potožil, da je hrana v menzi evropskega parlamenta zanič, zato raje kuha sam, se je evropski poslanec Lojze Peterle odločil za drugačen pristop. Raje ne je. Razlog sicer ni toliko v slabi hrani v menzi kot v tem, da se iz zdravstvenih razlogov približno 80 dni na leto posti, poleg celomesečnega posta v januarju pa Peterle že približno 25 let ob ponedeljkih ne je. Pa ste mislili, da imate vi bedne ponedeljke.