Danes je zame velik dan. 300letnica je pri meni dobila novi dom. J

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak) on

Jan Plestenjak z novo objavo razveseljuje približno enkrat na teden in se spodaj obvezno podpisuje »J«. Nazadnje je objavil fotografijo mlade mucke, še prej pa naznanil »velik dan«, ko je »tristoletnica pri njem našla novi dom«. To najbrž pomeni, da je posvojil veliko drevo s fotografije. Kako je videti presaditev takšne rastline, si ne znamo predstavljati, smo pa v odsevu njegovih sončnih očal opazili, da je za avtoportret uporabil priljubljeni pripomoček za selfije, palico.

Andrej Čuš, poslanec, ki se je odpovedal stranki SDS, in šaljivec, ki je parlamentarnim kolegom v državni zbor prinesel pivo, da bi lažje zgladili medsebojne spore, je nedavno praznoval prvo potrditev zakona po njegovem predlogu. Izbranka ga je ob priložnosti presenetila s tortico in z zanj morda malce obremenjujočo čestitko, v kateri dekle namiguje, da si želi napredovanja v njunem razmerju.

Na uradnem profilu RTV Slovenija največkrat objavljajo fotografije domačih in tujih programskih vsebin, a ponedeljki so rezervirani za motivacijo. Uspešen in včasih »ploden« začetek tedna nam najpogosteje zaželijo s fotografijami cvetlic, pred časom s podobo labodjega naraščaja, ta teden s cvetočim makom. Vse fotografije dosledno objavljajo pod oznako »dober javni servis«, čeprav dvomimo, da bi se lahko prijela tudi med drugimi uporabniki omrežja.

Po pretečeni petki 😊 Forma se počasi vrača. #tek #sprostitev #PogumZaNaprej

A post shared by Alenka Bratušek (@abratusek) on

Nekdanja predsednica vlade in aktualna poslanka Alenka Bratušek napoveduje, da se vrača v formo. Naznanilo je sicer bolj športne kot politične narave, saj je zraven še pripisala, da je takole videti po petih kilometrih teka. Glede na prizor morda bolj od motivacije potrebuje prijatelje, ki bi jo peljali na dobro večerjo in jo prepričali, da je tek tako in tako precenjena prostočasna aktivnost.

Tina Gaber, domnevna bivša punca Jana Plestenjaka in nekdanja miss Hawaian Tropic ter dekle, ki jo je pred leti menda neuspešno osvajal nekdanji minister Patrick Vlačič, trenutno piše magisterij, vzela pa si je tudi čas za knjižni nasvet in pod fotografijo zapisala: »V svetu Kardashianov imej skrivno orožje: BERI.« Pod opis je vključila oznaki »zabava na plaži« in »poletje 2017«, a nismo prepričani, da je knjiga avstralskega filozofa morale in borca za živalske pravice, ki jo drži v rokah, res najbolj posrečeno priporočilo za lahkotno branje na plaži.

Kljub nedavnim očitkom na temo kršenja delavskih pravic se Luka Koper ne pusti motiti in svoje dosežke še naprej objavlja na družbenih omrežjih. Nedavno so s torto slavili 60 let, pred nekaj dnevi pa objavili panoramski posnetek pristanišča, se pohvalili z rekordnimi številkami pretovorjenih zabojnikov v maju in celo dodali oznako »bravo, mi«.