Toda Indijce je megazvezdnica razjezila z domnevno nespoštljivim obnašanjem do indijskega premierja Narendra Modija. Ob srečanju s politikom – dobila sta se v Berlinu – je nosila krilo do kolen in je torej, ko je sedla, pokazala noge. Spletni komentarji so bili neusmiljeni, češ da je postala zahodnjakinja in je pozabila na indijsko kulturo, v kateri ženska ne razkazuje svojih nog, še posebno ne pred spoštovanja vrednimi osebnostmi. Ker se indijska javnost strinja s tem, da v Obalni straži svoje telo razkazuje v rdečem bikiniju, nog pa pred politikom ne sme pokazati. Priyanka Chopra na komentarje ni odgovarjala z besedami, temveč s fotografijo: objavila je fotografijo sebe s svojo mamo, pri čemer obe kažeta noge. Ob tem je bil pripis: »Noge dneva.«

To seveda ni prvič, da je igralka indijsko javnost razburila z izborom svojih oblek. Nedavno je na prestižni newyorški Met Gala prišla v dolgem detektivskem plašču Ralpha Laurena in v Indiji postala tarča posmeha, češ da je z dolgo vlečko prava ambasadorka premierjevega projekta Počistimo Indijo.

Če že gole noge pred premierjem niso bile dovolj, je nato na svojem instagramu objavila še selfi, slikan pred berlinskim spomenikom holokavstu s pripisom: »Tu je gluha tišina.« In spet požela jezo – in celo grožnje s smrtjo – češ da tudi turisti ne objavljajo selfijev izpred tega spomenika. Fotografijo je hitro izbrisala.