Z Viktorjem bodo lažje dihali vsi - tisti, ki so zgolj občutljivi na svežino zraka v prostoru, in tisti, ki jim to predstavlja problem za zdravje in bistveno spremembo v počutju. Tega, koliko vpliva ima na naše počutje alergija se namreč zares ne zavedamo, dokler je nimamo sami.

Alergijam prijazni Viktor

Napravi je Evropski center za raziskave alergij (ECARF) podelil oznako »alergijam prijazno«. Posebna zasnova filtrirnega sistema HPP poskrbi, da filtri polovijo droben prah in cvetni prah ter očistijo zrak. Aparat sočasno uporablja filter z aktivnim ogljem, ki iz zraka odstrani morebitne neprijetne vonjave. Viktor je opremljen tudi s posodico za dišavo, ki si jo uporabnik izbere po lastnem okusu in tako odišavi prostor.

Elegantni in uporabni sostanovalci

V podjetju Stadler Form, ki je vodilni ponudnik rešitev za čiščenje zraka, so razvili ljubeznive gospodinjske aparate, ki se ponašajo z izjemnim oblikovanjem. Njihovi izdelki so enostavni in preprosti za uporabo ter energijsko učinkoviti. Želijo ustvariti elegantne in uporabne sostanovalce, ki krepijo naše dobro počutje. V prvi vrsti tisto počutje, ki je odvisno od tega, kakšen zrak dihamo, in tudi tisto, ki je odvisno od tega, kakšna je estetika prostora. Med izdelke Stadler Form spadajo čistilniki zraka, vlažilniki zraka, ventilatorji, grelniki, razvlažilniki, difuzorji arom, higrometri in osvežilci prostora.