Potem, ko so z enega od letov letalske družbe zaradi prenatrpanosti prejšnji teden nasilno odstranili potnika, posnetek česar je zaokrožil svet in sprožil plaz zgražanja in neodobravanja, se je na letu iz Houstona v Calgary pripetila še ena nevšečnost. Potniku Richardu Bellu je med letom na glavo iz predala nad njim namreč padel škorpijon. Ko si je žival odstranil iz las in si jo skušal ogledati, ga je škorpijon še pičil, a zdravstvenih posledic zanj ni bilo. Žival so onesposobili in jo odplaknili v stranišče. Škorpijon se je na letalo najverjetneje pretihotapil v prtljagi katerega od potnikov.

Ženina in nevesto vrgli

Ameriški mediji pa poročajo o še enem incidentu. Potnika Michael Hohl in Amber Maywell namreč trdita, da so ju v soboto »vrgli« z letala do Kostarike, kjer se bosta v četrtek poročila. »Mislila sva, da ni nobenega problema. Sedela sva na malo boljših sedežih, kot sva jih kupila, nisva pa se trudila prebiti v prvi razred,« je za televizijo News13 komentiral ženin.

Razložila sta, da je prek njunih sedežev ležal možakar, zato sta se prestavila nekaj vrst naprej, saj letalo ni bilo polno. Težave naj bi se začele, ko ju je stevardesa prosila, naj gresta do svojih sedežev. Ko sta že mislila, da sta razložila, kaj je problem, so ju pospremili z letala.

Iz družbe so v izjavi za javnost sporočili, da je dvojica povzročala težave in skušala priti do boljših sedežev, pri tem pa ignorirala pozive osebja. Zaročenca zanikata njihovo različico zgodbe.