Vgradne omare morajo biti predvsem uporabne in ponujati racionalne rešitve. Primerna urejenost garderobne omare ali garderobne sobe vam poenostavi življenje. Urejenost in dobra organiziranost pa vodita k prijetnemu bivanju in dobremu počutju.

Popolna preglednost in optimalno shranjevanje

Premišljen izbor razporeditve notranjosti omare zagotavlja popolno preglednost in optimalno shranjevanje. Pred nakupom dobro razmislite, kaj resnično potrebujete. Koliko obešalnih palic in za kakšno dolžino obešanja, katere predale in kako jih razporediti, se odločiti za zračne in pregledne košare, so primernejše navadne ali izvlečne police, kaj bo shranjeno pod stropom in podobno. Pri odločitvah vam bodo pomagali Akronovi strokovnjaki, ki so v 28 letih z vgradnimi omarami in ostalim pohištvom po meri opremili številne domove v Sloveniji in tujini. Tako v spalnicah, predsobah, otroških sobah, mansardah in kabinetih kot tudi v pisarnah in drugih poslovnih prostorih. Zadovoljne stranke se z veseljem vračajo, kar je velika spodbuda za nadaljnji napredek in razvoj. Vsaka Akronova vgradna omara je unikat, saj je kreativno, funkcionalno in estetsko oblikovana po željah in potrebah posameznika. Rešuje prostorske težave ter zagotavlja red in preglednost.

Do največjega izkoristka prostora

Garderobna soba ali vgradna omara omogoča popoln izkoristek prostora, saj je vgrajena od stene do stene in od tal do stropa, z drsnimi vrati ali brez. Tudi v manjšem stanovanju se najde dovolj prostora za shranjevanje. Garderobna omara vam omogoča, da so vsa oblačila in modni dodatki vedno pri roki. Vsako stvar brez težav dosežete, nobena ne bo ostala skrita kje v temnem kotičku, da boste nanjo pozabili. Predvsem pa bodo vaša oblačila vedno pripravljena za nošenje in bodo imela daljšo življenjsko dobo. Pravilno shranjevanje oziroma obešanje preprečuje zmečkanost in s tem poškodbe tekstilnih vlaken.

Garderobne sobe

Akronove garderobe se bohotijo z neskončno možnostmi prilagajanja notranjosti, s čimer se povsem prilagodijo željam naročnika. Izvlečna obešala, specialna obešala za hlače, košare, predali iz različnih materialov ter različnih globin, izvlečne police in celo senzorski vklop luči ali osvetljena palica za obešanje poskrbijo, da vam je urejanje vedno v veselje, ne glede na to, ali se zjutraj odpravljate v službo ali zvečer na lepše. Garderobna soba je lahko soba popolnega užitka, kjer se v miru posvetite svojemu videzu.

Vgradne omare so prava zakladnica za vaše bivalne površine. Preizkusite Akronove prijazne rešitve, ki vas bodo navdušile. Po vaši meri.