Od kandidatov z najmanj petletnimi delovnimi izkušnjami na področju komerciale pričakujejo VI. ali VII. stopnjo izobrazbe elektroinženir smer elektronik, odlično znanje nemščine in angleščine ter uporabo MS Office programov, komunikacijske in organizacijske sposobnosti ter sposobnost dela v timu.

Naloge novega sodelavca, ki se bo pridružil kolektivu s trenutno 40 redno zaposlenimi sodelavci, bodo pridobivanje novih strank in svetovanje obstoječim, aktivno sodelovanje s kupci pri proizvodnji, nabavi in razvoju produktov, spremljanje ponudb do naročila in reklamacij ter urejanje plačil po pogodbi. Izbranega komercialista čaka zaposlitev za nedoločen čas po polletni preizkusni dobi ter stimulativno plačilo glede na rezultate.

MI Elektronika je leto 2016 zaključila z 32-odstotno rastjo prihodkov, ki so znašali slabe štiri milijone evrov, za letos pa si direktor Ignac Mertik obeta nadaljnjo rast. Za to rast so zaslužni predvsem novi projekti, ki jih bodo izpeljali pretežno na tujih trgih. Sicer pa podjetje preko slovenskih partnerjev proda 99 odstotkov svojih izdelkov v tujini.

Prijave na odprto delovno mesto komercialista sprejemajo do 31. maja, za dodatne informacije sta na voljo Tomaž Zorko (zorko@mi-elektronika.si) in Ignac Mertik (mertik@mi-elektronika.si).

.