Pravi zvočnik za v žep

Kot že samo ime pove, je Level Box Slim zelo tanek zvočnik, saj v osnovi meri na uporabnike, ki ga bodo želeli s seboj prenašati v žepih. Ohišje se precej razlikuje od večine konkurentov in s svojo obliko dejansko dobro služi tovrstnemu transportu.

Brez skrbi ob bazenu

Zvočnik je zaščiten z IPX7 certifikatom, kar mu omogoča določeno zaščito pred vdorom vlage. Pod vodo naj bi zdržal 30 minut, vsekakor pa ni primeren, da bi se z njim dalj časa namakali. Zagotovo pa ga lahko s seboj brez skrbi vzamete pod tuš ali ob bazen.

Odlična baterija

Baterija v tej mali napravi omogoča do 30 ur poslušanja glasbe, kar je odlično.

Pohvalen zvok

Verjetno je pri zvočniku najbolj pomembno kako dobro nudi zvok. Dotični model vsekakor prepriča na tem področju. Za napravo v nižjem cenovnem razredu (stane okrog 60 evrov) nudi presenetljivo basovno podprt zvok, vgrajene pa ima tudi tehnologije za preprečevanje odmeva. Njegovih 8 watov je popolnoma zadovoljivih za zunanjo rabo.

Polnilec

Zvočnik lahko poleg osnovne funkcije uporabimo tudi kot prenosni polnilec za mobilni telefon. Hkrati se lahko zgolj s pomočjo zvočnika javimo na dohodni klic, če slučajno nimamo telefona pri roki.

Negativna plat.

Zvočnik nima vgrajene NFC tehnologije, ki bi omogočala hitrejše povezovanje z mobilnim telefonom.

Priznati moramo, da so nas USB-C priključki, ki omogočajo hitrejše polnjenje, kar že razvadili. Omenjeni zvočnik ima še vedno star USB priključek, kar pomeni, da je polnjenje naprave nekoliko bolj počasno, prav tako polnjenje telefona, če se odločimo, da zvočnik uporabimo kot polnilec.

Čeprav je zvok dober, smo vseeno pričakovali nekaj več. Primerjali smo ga namreč z izjemno poceni kitajskim zvočnikom, ki za čuda, ni zvenel bistveno slabše.