Da po Pahorju pride Pahor, poročajo v reviji Suzy, kjer so zapisali, da je sin predsednika republike Luka Pečar Pahor eden izmed osmih najprodornejših študentov prvega letnika mednarodnih odnosov na fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Tam je pripravil tudi svojo prvo okroglo mizo, na kateri so gostili Alena Kobilico. Pogovarjali so se o onesnaževanju okolja, pogovor pa je vodil prav prvi sin. Po poročanju revije so bili nad njim vsi navdušeni, zapisali pa so, da se Pahor mlajši vse bolj aktivno vključuje v ozaveščanje javnosti in vzbuja občutek, da očetu Borutu ni podoben le po videzu, ampak tudi po svojih človekoljubnih dejanjih. Katera dejanja točno imajo v mislih, nismo izvedeli.

Cerar, Makovec-Brenčičeva in Stropnikova v ujemajočih se bundah

Šport, zabava in politika pa so se pretekli konec tedna družili v Planici, kjer je potekalo tekmovanje v smučarskih poletih. Seveda tam ni manjkal predsednik vlade Miro Cerar, ki je v družbi svoje nove partnerice Mojce Stropnik in ministrice za izobraževanje, znanost in šport Maje Makovec Brenčič vihral z zastavico in navijal za športnike. Pri tem so bili tudi barvno usklajeni, saj so nosili podobne, svetlo modre bunde.

Nekoliko manj usklajenosti pa naj bi po nekaterih govoricah pokazala žirija tekme v Planici, v kateri sta bila tudi vodja tekmovanja Jelko Gros in tehnični delegat Bertil Palsrud iz Norveške. Ker naj Norvežan ne bi želel zvišati naleta in tako omogočiti daljših skokov, naj bi se nanj močno ujezil Gros, ki pa je pozneje kakršen koli spor ali nasilen dogodek zanikal. Palsrud je tudi sicer precej nepriljubljen med domačimi poznavalci poletov, pred leti je komentator Andrej Stare za MMC povedal, da naj bi Palsrud pet let zaviral razvoj rekorda v Planici, saj naj bi favoriziral svetovni rekord v norveškem Vikersundu.

Kdaj so se pri nas končala devetdeseta?

Tisti, ki niso veseljačili na zabavi po planiški tekmi, pa so se zbrali v ljubljanskem klubu Cirkus, kjer je revija Nova praznovala 15 let, zabava pa naj bi minila v slogu devetdesetih let prejšnjega stoletja. Ker v Sloveniji trendi očitno pridejo z zamikom ali pa vztrajajo dlje, so bili poleg skupine Babilon in pevke Sendi glavna atrakcija po 15 letih ponovno združeni Bepop. Bepop so nastali v resničnostnem šovu Popstars leta 2002, svojo glasbeno pot pa so sklenili leta 2005. Rekli so, da gre zgolj za premor, tokrat pa so se, danes že vsi starši hčerk, spet združili in zapeli nekaj uspešnic.

In kdo so bili znani, ki so se udeležili zabave v slogu devetdesetih in začetka tisočletja? V VIP-loži so po poročanju revij ujeli Jana Plestenjaka, pa Jožeta Potrebuješa iz skupine Čuki, ki je na zabavo prišel z ženo Andrejo in hčerko Petro, zapeljevala naj bi tudi Špela Grošelj, ki je v času, ko so nastopali Bepop, nastopala pri Foxy Teens, pozneje pa še pri Atomik Harmonik, pa citrarka z najlepšim nasmehom Tanja Zajc Zupan in modni oblikovalec Milan Gačanovič.

Gorski zdravnik še kar odmeva

Sicer pa v rumenem tisku še vedno odmeva obisk igralca Hansa Sigla iz serije Gorski zdravnik. V Lei so zapisali, da se je z njim srečalo tudi kar nekaj slovenskih estradnic in estradnikov, med njimi Natalija Verboten, ki je povedala, da je serija slovenskemu občinstvu blizu, ker je na Tirolskem tako kot pri nas krasna narava, pa še glavni igralec je izredno karizmatičen, podobno pa je nad naravo v seriji navdušena pevka Alya. Svoje otroke sta na dogodek pripeljala tudi pevec Rok Ferengja in pevka Manca Izmajlova.

Slovenski estradniki zgoraj brez

V reviji Lady so se posvetili trendu z družbenih omrežij – fotografijah moških zgoraj brez. Takšno je objavil po poročanju revije porejeni Denis Avdić, ki so ga sodelavci poslali na hujšanje, projekt pa poimenovali »Denis za na plažo«. Objavljanja selfijev zgoraj brez naj bi bil kriv tudi Marko Potrč, ki zadnje tedne strani rumenega tiska polni s svojo na novo pridobljeno in nato izgubljeno težo.

Fotografije v »gatah ali kopalkah, v obeh primerih je zanj to le fora«, pa objavlja pevec skupine Čuki Jernej Tozon. Razlog? »Ne gre za punce, ampak za to, da presenetim z malo drugačno sliko. Preprosto, zjutraj sem se zbudil, skuhal kavo in poslal en pozdravček… naravnost iz postelje.« Pionir tovrstnega fotografiranja naj bi bil sicer Damjan Murko, ki se kot tak ne počuti seksi ali fit, a fotografije vseeno objavlja, saj se mu zdi, da to ljudi še vedno bolj zanima kot recimo glasba. »Seveda govorim o svojem primeru«.

Ilka Štuhec samska, Katarina Čas zasedena, Darja Gajšek morda noseča

V rumenem žanru »kdo je s kom« in ginekološki podrubriki »kdo je noseč« se še vedno ukvarjajo z novim fantom Katarine Čas, ki ni režiser serije Usodno vino Nejc Levstik, temveč nekdo drug. Nekdo, ki ga igralka še ni predstavila javnosti, je pa zagotovo že pozabila na Lada Bizovičarja, poroča revija Zvezde. Ista revija poroča, da naj bi se s svojim fantom, nekdanjim nogometašem in nogometnim sodnikom Dejanom Veseličem razšla trenutno najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec.

V veselem pričakovanju naj bi bila Darja Gajšek, voditeljica oddaje Slovenski pozdrav. Oče otroka naj ne bi bil njen sovoditelj in pevec skupine Modrijani Blaž Švab, temveč kondicijski trener in psihoterapevt Alen Janković, ki ga je spoznala na snemanju oddaje.