Nekateri informacije iščejo v knjigah, drugi na svetovnem spletu, spet tretji znanje prejemajo od starejše generacije. Mi pa imamo tokrat za vas prav posebno ponudbo, ponudbo za navdušene vrtnarje ali pa za vse tiste, ki bi to radi postali. Povezali smo se s pokroviteljem natečaja, podjetjem Unichem, ki pod svojim okriljem ponuja kakovostne izdelke za dom in vrt, poznane pod imenom Plantella in Bio Plantella, ter združuje strokovnjake agronome Kluba Gaia – največjega slovenskega kluba ljubiteljev vrtnarjenja.

Vabimo vse, ki si želite ustvariti lepo trato okoli hiše, čudovit okrasni vrt ali zdrav zelenjavni vrt, da se prijavite na naš vrtnarski natečaj in morda boste ravno vi tisti, ki vas bo obiskal strokovnjak agronom ter vam svetoval, kako ukrepati in kaj storiti, da boste ustvarili želeno in kaj kmalu uživali v plodovih svojega dela. Poleg tega pa vas bomo obdarili tudi s paketom kakovostnih izdelkov za nego in zaščito rastlin Plantella in Bio Plantela. Vaše prijave na vrtnarski natečaj Moj čudoviti vrt bomo sprejemali najpozneje do 30. marca.

Med vsemi prijavljenimi, ki si želite, da bi bil vaš vrt čudovit, bo tričlanska strokovna komisija 3. aprila izbrala tri lastnike vrtov:

- enega lastnika trate,

- enega lastnika okrasnega vrta in

- enega lastnika zelenjavnega vrta. Te bo obiskal strokovnjak - agronom Kluba Gaia in jim svetoval, kako najbolje negovati rastline za doseganje čudovitih rezultatov. Za boljšo rast in zdrave rastline bodo prejeli tudi paket izdelkov Plantela in Bio Plantella. Poleg treh izbranih nagrajencev bomo izžrebali še deset lastnikov vrtov, ki bodo prejeli klubsko revijo Gaia in paket kakovostnih izdelkov Plantela in Bio Plantella za nego in zaščito rastlin.

Prijave na natečaj skupaj s kratkim opisom vrta (velikost, trenutno stanje), informacijo, koliko ste doslej že vrtnarili, in vašimi kontaktnimi podatki (ime in priimek, naslov, e-pošta, telefon) nam čim prej in najpozneje do 30. marca pošljite na naslov: Klub Gaia, Sinja Gorica 2, 1360 Vrhnika ali po e-pošti: gaia@klubagaia.com, s pripisom VRTNARSKI NATEČAJ: MOJ ČUDOVITI VRT.