Mokro čiščenje

Tokrat vam v podjetju Bent Excellent predstavljajo profesionalno pomoč v obliki kombiniranega stroja za ribanje LW38 pro. To je stroj, s katerim boste z lahkoto očistili vsa trda in tudi manjša tekstilna tla v notranjih in zunanjih prostorih. Primeren je za čiščenje hodnikov, sob, kuhinj ali sanitarij. Na prostem vam hitro očisti teraso, znotraj ga lahko uporabljate tudi na primer za redno čiščenje predpražnikov. Vanj le nalijete vodo in čistilo, ki nato tečeta na valjčno ščetko, ki se vrti in zdrgne tla. Sesalni šobi pred in za ščetko umazano vodo takoj tudi posesata v ločen rezervoar. Rezultat so čista, sijoča in takoj pohodna suha tla.

Suho čiščenje

Prvo spomladansko sonce poskrbi tudi za suha dvorišča in okolico. To pomeni, da po mokri zimi končno lahko začnemo normalno pometati okolico. Za manjša ali večja dvorišča in za domače ali poslovne uporabnike imajo v podjetju Bent Excellent na voljo ročni pometalni stroj Sweepmaster M600 nemškega proizvajalca. Stroj poganjate sami in s tem premikate dve ščetki, ki samostojno shranjujeta odpadke v velik rezervoar. Z njim boste površine pometli vsaj desetkrat hitreje kot z metlo in smetišnico – brez dvigovanja prahu, brez sklanjanja in brez neprestanega praznjenja smetišnice. Robusten stroj je sicer zgrajen iz kovinskega okvirja in ohišja in je izjemno odporen proti udarcem.

Profesionalni pomočniki

Naj bo pomladansko ali jesensko čiščenje, v Bentu vam ponujajo vse, kar potrebujete za čistočo. V podjetju s 44-letno tradicijo ponujajo profesionalno čistilno opremo in čistila za domače ali poslovne uporabnike. Različni sesalniki, strojni pometalniki ali kombinirani čistilni stroji – vse to s podporo na terenu po vsej Sloveniji in z lastnim servisom.

Domen Verbič, Bent excellent, d. o. o., Domžale