Čeprav se je predsednik evropske komisije Jean-Claude Juncker na obisku v Sloveniji veliko objemal in poljubljal s slovenskim premierjem Mirom Cerarjem, so v reviji Suzy razkrili, da je njegova najljubša Slovenka vendarle novinarka in televizijska voditeljica Manica Janežič Ambrožič. Juncker naj bi si namreč za dogodek z naslovom »Mladi in prihodnost Evropske unije« v Festivalni dvorani v Ljubljani zaželel, da ga vodi prav voditeljica Dnevnika, ki jo pozna že od prej, »njegovo srce je med drugim osvojila tudi s svojo tekočo francoščino«. Tako naj bi na dogodku najprej objel njo, Manica Janežič Ambrožič pa naj bi »v čast visokega obiska oblekla daljše krilo, saj je znano, da Junckerjev pogled pogosto zatava proti ženskim oblinam«.

Cerar ne igra golfa, ampak žari

V reviji Zvezde poročajo, da Miro Cerar in njegova nova partnerica Mojca Stropnik kar žarita. Da je zveza še živahna in sveža, je Cerar sicer namignil že Junckerju, ko mu je povedal, da ne igra golfa, ampak seksa, v reviji Zvezde pa so zapisali, da so ju videli na tradicionalnem kmečkem Gregorjevem sejmu v Novem mestu, kjer »zaljubljeni par kar ni mogel skriti medsebojne naklonjenosti«.

Medtem ko se premier na gregorjevo udeležuje kmečkih sejmov, so na ljubljanskem gradu organizirali kraljevsko premiero filma Lepotica in zver. Nanjo je bilo povabljenih 150 gostov, med njimi tudi Salome, Nejc Simčič, Miha Rodman in Saša Pavlin Stošić, Rok Biček in Tanja Ribič s svojo mlajšo hčerko Elo.

Pri nas je gorski zdravnik

Danes je v Ljubljani gorski zdravnik oziroma igralec Hans Sigl. O njegovem obisku, razen tega, da se bo ob 16.30 družil z oboževalkami in oboževalci v ljubljanskem trgovskem centru, ni veliko znanega, so pa v Suzy razkrili skrivni načrt, da bo gorski zdravnik med obiskom Slovenije odšel v hribe. No, na enega v okolici Ljubljane. »Postregli mu bodo ričet s klobaso ter planinski čaj iz mešanice dvanajstih v okolici nabranih zdravilnih rastlin. Dušo si bo lahko privezal še s šilcem domačega žganja.«

Ana Roš otroke rodila in vzgojila v kuhinji

Gorski zdravnik pa se sodeč po urniku ne bo ustavil pri najboljši kuharici na svetu Ani Roš. Ta je za revijo Suzy razkrila, da je s kuhinjo prepleteno tudi njeno materinstvo: »Moja otroka, sin Svit in hči Eva Klara, sta bila rojena v kuhinji, tam dihala, spala, se z mano učila in zrasla v čudovita otroka… To pomeni, da tudi če si malo cigana v življenju, uresničuješ sebe in se otroku ne podrediš v vsem, ti lahko uspe biti čudovita mama.« Njeni otroci najraje jedo njene testenine.

Domicelj v družbi duhovnikov in striptizet

Medtem ko nekateri šele zadnja leta odkrivajo radosti statusa samostojnega kulturnega delavca, ima Tomaž Domicelj s tem že bogatejše izkušnje, saj je bil samostojni podjetnik oziroma kulturni delavec še v časih, ko je bil takšen status redek. »Vsak mesec sem moral oddati socialno zavarovanje in včasih sem stal v vrsti skupaj s kakšnim duhovnikom, striptizete pa so bile bolj redke, in še tiste niso bile ne vem kako dobre. Mene k....rija ni zanimala, ker sem bil največkrat nesrečno zaljubljen,« je za Zvezde povedal Domicelj.

Naber: Sodišče pravice ne pozna

Na kritike, da na letošnjo evrovizijo pošiljamo nekoga, ki je bil obdolžen spolnega nasilja, pa se je odzval Omar Naber. Za Lady je povedal, da je gesto, ko se je po zmagi prijel za mednožje, verjetno navdihnil Michael Jackson in ne kakšen globlji vzgib. Dodal pa je, da nikoli ni bil nasilen in da »sodišče pravice ne pozna, v teh primerih štejejo samo besede proti besedam. Še danes trdim, da si takega medijskega linča nisem zaslužil.« Naber je bil zaradi nasilništva obsojen na sedemmesečno pogojno kazen s preizkusno dobo dveh let, spolnega nadlegovanja pa tožilcu ni uspelo dokazati. Zadeva je zdaj že izbrisana iz kazenske evidence, Naber pa je za Lady še dodal, da je dekle, ki ga je obtožila spolnega nadlegovanja in nasilništva, na sodišču videl prvič.

Tina Maze se zabava v Perli

Pri reviji Nova so nadaljevali iskanje lokacij hiš znanih. Tokrat so našli hišo smučarskega trenerja Andree Massija in nekdanje alpske smučarke Tine Maze, ki se skriva med drevesi v italijanski Gorici, izstopala pa naj bi s svojim »alpskim videzom«. Sosedi o njiju niso veliko vedeli, prav tako je ekipa tednika ves dan povpraševala po lokalih v bližini, ali k njim zahajata Massi in Tina Maze. Pritrdilni odgovor so, zanimivo, dobili šele v Casinoju Perla v Novi Gorici.

Po Pahorju Serpentinšek?

Pri Novi so preverili govorice, ali naj bi župan Kamnika in znani imitator, tudi imitator nekdanjih predsednikov, tokrat še sam kandidiral za to mesto in se pomeril s prvim favoritom Borutom Pahorjem. Marjan Šarec, ki se ga številni najbolj spomnijo po liku domačijskega Serpentinška, naj bi se na poizvedovanje revije odzval z dvoumnim odgovorom, da za to mesto lahko kandidira vsak polnoletni državljan, sam pa je polnoleten že kar nekaj časa. Zato so pri reviji ocenili, da govorice držijo 51-odstotno.