Ko je Devin Oliver poleti prišel v Olimpijo, so pri ljubljanskem klubu poudarjali, da gre za igralca, ki bo pri zmajih nosilec igre. Sprva ni kazalo na to, saj 24-letni Američan ni kazal blestečih predstav. A nasprotno od marsikaterega sonarodnjaka je čutil, da še ni v pravi formi, zato se je na parketu osredotočal na moštveno in preudarno igro. A bolj ko se je Oliver privajal na okolje, boljše so bile njegove predstave. Iz tedna v teden je napredoval, že pred novim letom pa uresničil napovedi in postal eden ključnih mož Olimpijine igre.

Oliver pri 204 centimetrih nikakor ni klasična štirica, a je po sili razmer to položaj, na katerem v letošnji sezoni igra. Ko se je nanj privadil, je Američan začel prikazovati popolnoma drugačne predstave, pri čemer še posebno izstopa njegova košarkarska inteligenca. Ob dobrih prodorih in tudi metu od daleč ga odlikuje še odličen občutek pri postavljanju za skok, ki je zaradi odličnih atletskih sposobnosti močnejša plat njegove igre. Svojo vsestranskost je Oliver postavil na ogled na tekmi 21. kroga državnega prvenstva. K zmagi proti Primorski je namreč prispeval 20 točk, zbral 10 skokov, ob tem pa v statistiko vpisal še po štiri asistence in ukradene žoge. S statističnim indeksom 30 je postal Dnevnikov igralec kroga.

Na drugem mestu je v 21. krogu pristal Jakob Čebašek, ki je pri zmagi Hopsov proti Heliosu 14 točkam dodal še 13 skokov ter tako prevzel tudi vodstvo v skupnem seštevku. Tretje je pripadlo Žigi Dimcu (zmaga Krke proti Zlatorogu, 17 točk in deset skokov), četrto Mensudu Juleviću (zmaga Podčetrtka proti LTH Castings, 17 točk in enajst skokov) in peto Nejcu Bariču (poraz Zlatoroga proti Krki, 23 točk).