Na največji specializirani mednarodni sejemski prireditvi graditeljstva v Sloveniji boste našli različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije, notranjo opremo in okolico ter mnogo novosti, ki bodo vaš dom spremenile v dom vaših sanj. Na sejmu Dom se bo kot vodilni proizvajalec in inovator na področju sanitarne tehnike s svojimi paradnimi izdelki in inovacijami za gradnjo in prenovo kopalnic predstavil tudi Geberit, ki ekskluzivno podarja vstopnice trem srečnim nagrajencem.

Pametne rešitve, kot so Geberit AquaClean, Geberit Monolith in Geberit CleanLine, so le ene izmed številnih, ki bodo krojile prihodnost naših kopalnic za vse večje udobje. Zato izkoristite to izjemno priložnost in sodelujte v nagradni igri z Geberitom ter osvojite tri brezplačne enodnevne vstopnice za vstop na kateri koli dan sejma. Sodelovanje je preprosto – odgovorite na nagradno vprašanje: S čim se bo Geberit predstavil na sejmu Dom? Odgovor z vašim imenom in naslovom nam pošljite najkasneje do petka, 3. marca, do 14. ure na elektronski naslov moj.dom@dnevnik.si, ko bomo izžrebali tri dobitnike. Vstopnice bodo prejeli po pošti na dom. Veliko sreče pri žrebanju in vidimo se na Geberitovem razstavnem prostoru na Gospodarskem razstavišču!

Vstopnice za ogled sejma Dom prejmejo: Andreja Gosnar iz Ljubljane, Miran Kozole iz Senovega in Tatjana Triler iz Ljubljane. Iskrene čestitke!