FerroČrtalič, gazela iz Dolenjskih Toplic, zaposli samostojnega vodjo projektov. »Iščemo sodelavca z odličnim tehničnim ozadjem, z življenjsko energijo, dobrimi komunikacijskimi sposobnostmi ter spretnega na področju iskanja rešitev za potrebe potencialnega kupca. Osebna organizacija, projektno delo in sodelovanje v ekipi so lastnosti, s pomočjo katerih so veliki uspehi vedno dosegljivi. Samostojno sprejemanje odločitev in odgovornosti ter iskanje priložnosti za osebno rast so vrednote, ki jih zelo visoko cenimo,« poudarja Mojca Andolšek Črtalič, direktorica podjetja.

Vodja ključnih projektov na tujih trgih bo odgovoren za kakovostno in pravočasno izvedbo projekta in zadovoljstvo kupca. Sodeloval bo v celotnem procesu, od pridobitve povpraševanja do samostojne priprave ustrezne tehnične rešitve, samostojno bo pripravljal zahtevne predkalkulacije za ponudbo, sodeloval s kupcem pri usklajevanju tehničnih rešitev, vodil razvoj rešitve, izdelavo projekta in vodil celotno izvedbeno ekipo.

»Prednost pri sprejemu v delovno razmerje bodo imeli strokovnjaki, ki razumejo prednosti naše tehnologije za kupce v optimizaciji delovnih procesov in s tem pripomorejo k zmanjšanju njihovih stroškov in povečanju produktivnosti v proizvodnih procesih,« pojasnjuje direktorica. Pri izbiri bodo dali prednost kandidatom iz bližnje okolice.

Gazela FerroČrtalič pa zaposli tudi konstruktorja ali projektanta z najmanj triletnimi izkušnjami pri konstruiranju in z znanji s področja strojegradnje ter odličnim znanjem angleščine. Prijave sprejemajo na e-poštnem naslovu: mojca.andolsek@ferrocrtalic.com.