Po včerjašnji zmagi je bila tokrat druga Japonka Juki Ito, ki je v drugo pristala pri 111 metrih in postavila rekord skakalnice, tretje mesto pa si je priborila Norvežanka Maren Lundby. Ema Klinec je po drugi daljavi finala in dokaj zanesljivem pristanku nato v izteku izgubila kontrolo nad desno smučko in se znašla v snegu še pred črto, ki označuje mejo padca. Zaradi slabih ocen za slog so ji na koncu ušle zmagovalne stopničke, na katerih je stala dan prej.

Po prvi seriji druge tekme skakalk v Južni Koreji je sicer vodila Maren Lundby, a se ji drugi skok ni posrečil, kar je uspešno izkoristila Sara Takanaši. Takanashijeva se je tako veselila že 53. zmage v pokalu, s čimer je daleč najboljša v zgodovini ženskih skokov, sedaj pa se je izenačila z rekorderjem med skakalci Gregorjem Schlierenzauerjem. Maja Vtič je bila deseta (86 in 87 m, 143,9), tretja Slovenka Urša Bogataj pa 12. (87,5 in m, 141,4).

V skupnem seštevku je Takanašijeva, ki si je že zagotovila četrti veliki kristalni globus, še povečala vodstvo in ima sedaj 1375 točk, druga je Itova (1108), tretja Lundbyjeva (1049), na sedmem mestu pa je Ema Klinec (590).