Kaj imajo skupnega Johnny Depp, Tom Cruise, Robert Downey Jr., Brad Pitt, Patrick Dempsey, George Clooney in letošnji najbolj seksi moški na svetu Dwayne Johnson - The Rock? Vsi so slavni in vsi so se podvrgli lepotnim posegom. Morebiti so zato še vedno tako čedni, čeprav so vsi po vrsti v zrelih srednjih letih. Hollywoodski šarmerji se očitno starajo tako kot njihove ženske kolegice – s pomočjo lepotnih posegov.

Trenutno naj bi bil najpogostejši uporabnik lepotnih posegov Brad Pitt. Odkar se ločuje, je po pisanju ameriških tabloidov od znotraj mrtev, na zunaj pa plastičen, kot bi hotel v svojem življenju obdržati vsaj mladost, če že ne more družine. Brazgotine ob ušesih naj bi dokazovale, da si je dal malce poravnati kožo na obrazu. Kar pa sploh ni prvič, da je javnost posumila na lepotne posege Brada Pitta. Ko se je januarja letos pokazal na podelitvi zlatih globusov, so vsi osupnili, saj je bil 52-letnik videti mlajši kot njegov 36-letni soigralec Ryan Gosling. Na medmrežju so tedaj zakrožile šale, da je Pitt v resnici živi Benjamin Button, lik, ki ga je igral leta 2009 in se je staral tako, da je bil vedno mlajši. Igralec ni nikoli priznal, da bi imel lepotne popravke, temveč naj bi se staral naravno.

The Rock lepotni poseg priznava

Tako kot George Clooney, za katerega tudi trdijo, da si je letos malce popravil svoj 54-letni lepotni šarm. Clooney je celo v intervjuju za BBC izrecno dejal, da estetske operacije in drugi lepotni posegi niso za moške, češ da to nikoli ne deluje in da moški potem celo delujejo starejši. A kljub temu nikakor ne pojenjajo govorice, da je Clooney reden uporabnik botoksa.

Eden redkih zvezdnikov, ki priznava, da je imel estetsko operacijo, je Dwayne Johnson. Res pa je, da si ni pomladil obraza. Ko je nehal tekmovati v wrestlingu in ga je mamila igralska kariera, si je dal z liposukcijo zmanjšati prsi – z izsesavanjem odvečne maščobe se mu je zmanjšal obseg prsi in ne le da je lahko oblekel manjšo srajco, postal je tudi najbolj seksi moški na svetu. In to kljub botoksu Pitta in domnevno naravnemu šarmu Clooneyja.