Predstavljajte si, da vas ob obisku kopalnice očara element v soju čudovite ambientalne svetlobe. In prava zvezda sodobne kopalnice, ki bo navdušila vsakega gosta, je inovativen Geberitov nadometni splakovalnik za straniščne školjke Monolith Plus. Ta edinstven kopalniški element prinaša dodatne funkcije, ki spremenijo obisk kopalnice v pravo doživetje.

Osvetlitev s svetlečimi diodami

Pozornost najprej pritegne ambientalna osvetlitev s svetlečimi diodami, na voljo v različnih barvah po vašem izboru, ki daje elementu futurističen videz in mističen čar. Vrhunsko udobje podarjata še enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav in nadzorna plošča, preprosta za čiščenje. Elegantni sanitarni element GeberitMonolith Plus je s funkcijami za udobje in dobro počutje prava izbira za vsako kopalnico, vaši gostje pa bodo ob posebni ambientalni izkušnji obisk vašega doma ohranili v prijetnem spominu.

Edinstven sanitarni element

Geberit z elementom Monolith Plus ponuja edinstven sanitarni element za školjke z veliko funkcijami za udobje. Funkcija ambientalne osvetlitve s svetlečimi diodami daje kopalnici s čudovito barvno svetlobo poseben umetniški pridih. Osvetlitev Comfort Light se aktivira takoj, ko se uporabnik približa elementu Monolith Plus, tako da deluje tudi kot pomoč pri nočni orientaciji. Zaznavanje dneva in noči namreč zagotavlja, da se ambientalna osvetlitev s svetlečimi diodami vključi le ponoči. Uporabnik lahko s pomočjo nadzorne plošče nastavi doseg zaznavanja in čas aktivacije, izbira pa lahko tudi med sedmimi različnimi barvami, ki jih lahko prilagodi glede na opremo v kopalnici in svoje trenutno razpoloženje.

Neprijetne vonjave so preteklost

V kopalnici so najbolj nezaželene neprijetne vonjave, ki nam lahko pokvarijo večerno sproščanje ali druženje z bližnjimi, saj se pojavijo pogosto takrat, ko kopalnico uporablja več ljudi v kratkem času. Element Monolith Plus ima učinkovito enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav, ki se samodejno vključi, ko se uporabnik približa sanitarnemu elementu. Ker deluje skoraj neslišno, utripajoča luč kaže, da enota trenutno deluje. Tako kot osvetlitev Comfort Light pa se tudi enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav samodejno izključi. Enota odstranjuje neprijetne vonjave neposredno iz straniščne školjke z ventilatorskim izsesavanjem, posebni satasti keramični filter pa vonjave popolnoma nevtralizira. Filter ima zelo dolgo življenjsko dobo in ga v le nekaj preprostih korakih lahko zamenja uporabnik sam.

Elegantna nadzorna plošča

Nadzorna plošča na elementu Geberit Monolith Plus je opremljena z električnima gumboma na rahel dotik za dvokoličinsko splakovanje in z enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav. Za aktiviranje je potreben le nežen pritisk, saj se gumba odzoveta takoj, ko se jih na rahlo dotaknete. Uporabljata pa se tudi za programiranje funkcij za udobje. Nadzorna plošča nima robov ali vdolbin, tako da je zelo preprosta za čiščenje in deluje zelo elegantno. Dodatna velika prednost sanitarnega elementa Geberit Monolith Plus pa je, da lahko nanj pritrdite praktično vse keramične straniščne školjke in vse modele Geberit Aqua Clean.