Lani so bili rekorderji po novoletnem zaslužku Goran Bregović, Zdravko Čolić in Severina, ki so zaslužili po 100.000 oziroma 50.000 evrov. Niti eden izmed njih se za letos še ni odločil, kje bo nastopil za silvestrovo. Zato je trenutni rekorder v zaslužku Željko Joksimović, ki bo nastopil v Budvi in dobil 70.000 evrov. Drugi na lestvici je Dino Merlin, ki bo prvič nastopil v Sarajevu in dobil 50.000 evrov. Poleg Joksimovića bodo v Črni gori nastopili še Haris Džinović, Hari Mata Hari, Parni valjak, Neno Belan in Prljavo kazalište. Vsi koncerti bodo od 30. decembra do 1. januarja.

Na Hrvaškem bo največ zaslužil Gibonni, ki bo koncertiral na reškem Korzu za 30.000 evrov, toliko kot bo na svoj račun pospravil Tony Cetinski za koncert v domačem Rovinju. Pet tisočakov manj bosta dobili Jelena Rozga za nastop na Rabu in Nina Badrić za koncert v dubrovniškem hotelu.

Dobra novica je, da letos na ljubljanskem silvestrovanju ne bosta nastopila Danijela Martinović in Petar Grašo, saj bosta imela oba koncert v Črni gori, Grašo pa bo vmes skočil še v Split, kjer bo za koncert tri dni pred novim letom dobil dodatnih 18.000 evrov. Bo pa v Ljubljani nastopal Tony Cetinski, nekaj dni pred silvestrovim, ni pa znano, koliko bo dobil za ta koncert.