3S design je družinsko podjetje, ki se ukvarja z arhitekturo, zunanjo in notranjo opremo, ter produktnim oblikovanjem. Vodijo ga mama in dve hčeri v tesnem sodelovanju z očetovo strojno delavnico in proizvodnjo. Njihova linija Steelline magnet obsega magnetni sistem dodatkov k pohištvu, ki funkcionalnost in modularnost dopolni z uporabnikovo kreativnostjo. Osnova sistema je 3 milimetre debela kovinska plošča različnih dimenzij, ki jo pričvrstimo (prilepimo) na steno, nanjo pa z magneti pritrdimo vrsto modulnih poličk, držal in obešal.

Popolnoma prilagodljiv sistem

Steelline magnet je zaradi pritrditve z magneti popolnoma prilagodljiv. Posamezne elemente enostavno prestavljamo po osnovni plošči brez kakršnega koli orodja. Potrebščine pa so postavljene in urejene tako, da so videti kot okraski. S to inovativno linijo domišljija uporabnika ni omejena. Kovinske in lesene elemente lahko sestavljamo v različne kompozicije, tako da vsak zadovolji svoje potrebe v kuhinji, kopalnici, spalnici, pisarni …

Linija Steelline magnet je enostavna za montažo in vzdrževanje. Nosilnost posameznega elementa je do 2 kilograma, po naročilu pa v podjetju 3S design izdelajo tudi elemente z večjo nosilnostjo. Kovinski elementi so prašno barvani v črni, beli, antracit in sivi barvi, leseni elementi pa so iz hrastovega lesa in so ročno oljeni.

Od ideje in dizajna do izvedbe

Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji – od ideje in dizajna do izvedbe, ker v podjetju želimo širiti kulturo slovenskega oblikovanja in ohraniti tradicijo proizvodnje. Trudijo se, da so njihovi izdelki vsakodnevno uporabni in funkcionalni, da se prilagajajo uporabniku, da ne izstopajo, a so kljub temu opazni. Posebno skrb posvečajo detajlom in končni izdelavi, zato so izdelki vrhunske kakovosti.

Več informacij na spletni strani www.3sdesign.eu.