Revija People vsako leto razglasi najbolj seksi moškega na svetu. Potem ko so to bili George Clooney, Matt Damon in David Beckham, so letos izbrali Dwayna Johnsona, imenovanega The Rock, ta trenutek najbolje plačanega igralca na svetu. Če ne drugega, je The Rock vsaj prvi najbolj seksi moški na svetu, ki je napol Samoanec, prav tako je v zadnjih letih najbolj nabildan mačo. V svoji strogi mišični dieti poje 5000 kalorij na dan v sedmih obrokih, med drugim 12 jajc in kilogram zrezkov, več ur na dan pa preživi v telovadnici. Verjetno je bil zaradi svojega rodu in videza izbran, da v Disneyjevi risanki Moana igra vlogo polinezijskega boga Mauija. A prav zaradi tega lika so mnogi napadli Hollywood, češ da je bog predebel in da je odraz stereotipa, da so Polinezijci debeli. Kar je res in videz gorostasnega The Rocka pri tem ni izjema.

Igralec je svojo slavo v devetdesetih letih koval kot wrestler, to je bil tudi njegov oče, nato pa presedlal med igralce. Hitrim in drznim se je pridružil leta 2011 in postal zvezda. Njegovemu instagramu sledi 70 milijonov ljudi. Poleg tega, da je očitno nekaterim seksi, velja za enega vplivnejših ljudi v šovbiznisu, za kar se ima zahvaliti svoji karizmi. Nekateri njegovi oboževalci ga celo nagovarjajo, da bi postal politik. Res je te dni dejal, da je ideja, da bi postal predsednik, zelo mikavna, saj bi lahko pozitivno vplival na svet. Pravzaprav mu politika ni tuja. Leta 2000 je imel govor na republikanski konvenciji, kjer je mlade pozval, naj gredo na volišča. Če bo res, bomo gotovo izvedeli več o tem, kaj je v mladosti počel na Havajih, saj je bil takrat, kljub temu da zdaj velja za pridnega fanta, večkrat aretiran.

The Rock je zgleden oče svojima hčerama, 15-letni Simone in enajstmesečni Jasmine, za kateri trdi, da sta tisto, kar ga na svetu najbolj osrečuje.