Porobeton Ytong je izjemen material, ki varčuje z energijo, saj je izjemno toplotno izolativen. Je tudi negorljiv, potresno varen, pa še gradnja z njim je enostavna in hitra. Kar 2x hitrejša od klasične gradnje. Lotite se je lahko tudi sami, če le imate čas. V nasprotnem primeru pa boste dobili nasvete katerega izvajalca izbrati, da bo vaša hiša zgrajena kakovostno in hitro. Ne glede na to, kako boste gradili, boste deležni konkretne podpore s strani Ytongovih svetovalcev:

Tehnično svetovanje in podpora

(Mojster Silvo na inštruktaži)

Naši strokovnjaki, tako vaš osebni svetovalec, kot tudi Gregor iz tehnične službe in mojster Silvo-inštruktor zidanja, vam bodo stali ob strani in svetovali, kaj morate med samo gradnjo upoštevati in na kaj morate biti še posebej pozorni, da bo končni rezultat v celoti zadovoljil vaša pričakovanja in bo vaš dom dosegel zapisane standarde pasivne ali nizkoenergijske gradnje.

Brezplačne inštrukcije na gradbišču

Takoj na začetku gradnje vam bo z osebnim in brezplačnim svetovanjem na vašem gradbišču pomagal naš demonstrator gradnje, mojster Silvo. Slivo bo spremljal celoten potek gradnje in bo vedno na voljo za reševanje težav ali dodaten nasvet.

Brezplačen prevoz

Ob naročilu ene izmed Ytong hiš vam bomo naročene gradbene materiale dostavili brezplačno.

Brezplačni seti orodja

Prejeli boste osnovni komplet orodja za hitro in kakovostno gradnjo z Ytongom.

Kaj sodi v BREZPLAČEN projekt hiše?

Dobili boste vso projektno dokumentacijo, ki jo potrebujete za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD), vključno z vodilno mapo in pridobivanjem soglasij. Pa ne le to, dobili boste tudi celoten projekt za izvedbo del (PZI) s podrobnimi izvedbenimi detajli, armaturnimi načrti, popisi del, specifikacijami potrebnih materialov in drugo v skladu s pravilnikom o projektni dokumentaciji.

Izberite svojo Ytong hišo ali pa nam pošljite projekt, da vam brezplačno pripravimo popis materiala: link na http://www.ytonghisa.si/si/. Pokličite nas na 080 1822.