Medtem ko mlada Lara Gut ostaja samska, se njene tekmice poročajo. Recimo Julia Mancuso, ki se je predlani oktobra razšla s smučarskim kolegom Akslom Lundom Svindalom, se je zaročila. Z Svindalom sta veljala za sanjski smučarski par, a sta po štirih letih ugotovila, da se zelo malo vidita, saj so tekme za ženske in moške redko v istem kraju. Zato si je novega fanta poiskala med poletnimi športniki.

Njen zaročenec Dylan Fish je nadarjen deskar na vodi, a si kruh služi kot upravnik resorta Tavuarua na Fidžiju. Seveda ni treba dolgo ugibati, kako sta se spoznala: Mancusova je šla na Fidži deskat in glej ga zlomka, učil jo je ravno Fish. Niti ni treba posebej poudarjati, da smučarka zdaj precej časa preživi na pacifiškem otoku. A par se je zaročil v Mehiki. Deskar jo je zaprosil med raftanjem, ji podaril velik zaročni prstan oblikovalke Monique Pean, ki je poleg vsega še iz pravične trgovine in recikliran – vse to, kar podpira smučarka. »Dylan je naredil dobro delo,« je smučarka zapisala na svojem blogu ob njuni fotografiji. Za zdaj še ni znano, kdaj in kje bo poroka.

Skrivna poroka Anne Fenninger

Tako kot ni bilo znano, kdaj in kje je bila poroka Anne Fenninger, zdaj Veith. Ta se je namreč takoj po koncu lanske smučarske sezone poročila s svojim dolgoletnim fantom, deskarjem na snegu Manuelom Veithom. »Zaupaj svojemu srcu in vse drugo je čarovnija,« je zapisala smučarka na svoji strani na facebooku, ko je objavila fotografije poroke in obreda v družinskem krogu. Poročila sta se na Južnem Tirolskem, poročne fotografije pa so nastale na sedežnici. Manuel Veith je sicer že pred tremi leti nehal tekmovati in zdaj pomaga v družinskem turističnem poslu – je hotelski upravitelj. Zanimivo res, da sta tako Mancusova kot Fenningerjeva izbrali deskarja in hotelskega upravitelja. Je pa Anna Fenninger zapisala tudi, da je ponosna, da bo poslej nosila možev priimek, češ da je to znamenje globoke pripadnosti.

Tretja kraljica, Lindsey Vonn, je tako kot Anna Veith okrevala po poškodbi, poleg tega pa še po razpadli zvezi. O svojem nekdanjem fantu Tigerju Woodsu še vedno govori z veliko naklonjenostjo. Čeprav je recimo svoj 32. rojstni dan prejšnji teden preživela z voznikom formule 1 Lewisom Hamiltonom. Šla sta na bovling in se dobro zabavala. Naslednji dan je smučarka na vseh svojih družbenih omrežjih zagotovila, da sta le prijatelja, njuno prijateljstvo pa naj bi trajalo že nekaj let.

Gola reklama Lindsey Vonn

Vonnova je poletje izkoristila tudi za to, da je napisala novo knjigo, Moč je nova lepota. V njej se navdušuje nad fitnesom ter ženske spodbuja, naj sprejmejo svojo naravno lepoto, se zdravo prehranjujejo in kultivirajo svojo moč. Da bi poudarila naravno lepoto, se je za promocijo knjige fotografirala gola, v smukaški pozi. Seveda bi lahko razpravljali o tem, ali je razkazovanje golega telesa največja moč močnih žensk, ki s tem dokazujejo, da same odločajo o svojem telesu, ali pa je to le nepotreben reklamni dodatek. Lindsey Vonn ni prvič pokazala svojega telesa, res pa je, da je bila do zdaj navadno oblečena v bikinije, še posebno izzivalno tedaj, ko se je za posebno izdajo revije Sports Illustrated slikala z naslikanimi kopalkami.