Navijači Reala iz Madrida ne morejo biti zadovoljni s predstavami galaktikov v zadnjem času. Tudi pretekli konec tedna niso navdušili, kljub hitremu vodstvu so se mučili z Athleticom iz Bilbaa.

Zmago jim je prinesel rezervist Alvaro Morata, ki je na prvi vratnici streljal po preložku Garetha Balea, vratar Gorka Iraizoz je žogo najprej še uspel odbiti, v drugo pa je Morata žogo vendarle pospravil v mrežo.

Morata zadel, Ronaldo pa zahteval prepovedan položaj

Zadetka ekipnega kolega pa se očitno ni razveselil Cristiano Ronaldo, na posnetku je razvidno, da je ob golu Morate portugalski zvezdnik dvignil roko v zrak in pogledal proti sodniku, kot da bi mu hotel namigniti, da je šlo za prepovedani položaj. Ko sodnik ni dosodil ničesar, je Cristiano le še jezno odmahnil z roko, o veselju ob vodstvu belega baleta pa ni bilo ne duha ne sluha.

Ronaldu v letošnji sezoni ne gre vse po načrtih, saj nikakor ne najde poti do mreže, zato je tudi v igri večkrat vidno vznejevoljen. Tako je bilo tudi ob zadetku Morate, ko je bil Cristiano dobro postavljen na drugi vratnici, predložek Balea pa bi verjetno prišel do njega, če ga ne bi pred tem v mrežo pospravil 24-letni španski napadalec.

S takšnimi potezami si bo Ronaldo hitro nakopal sovražnike v slačilnici Reala, tudi pri navijačih pa njegov egoizem in slaba volja na igrišču nista najbolje sprejeta.