Martha Stewart je postala uspešna podjetnica zaradi številnih poslovnih naložb, trgovanja in elektronskega poslovanja. Napisala je več knjižnih uspešnic, vodila pa je tudi dve uspešni televizijski oddaji, Martha in Martha Stewart Living, v katerih je gledalcem svetovala, recimo o vrtnarjenju in izdelovanju domačih prazničnih okraskov.

A zalomilo se je, ko je bila leta 2004 obsojena zaradi zarote in oviranja uradnega postopka, ker je tri leta prej od svojega borznega posrednika dobila zaupne informacije o prihajajočem padcu delnic in se tako izognila izgubi več tisoč dolarjev. Mesece po tem je bila Stewartova pod budnim očesom javnosti, v oddaji The early show je nanjo glede zarote pritisnila voditeljica Jane Clayson, a Stewartova se ni dala, mirno je naprej rezala zeljno glavo in rekla samo: »Osredotočiti se moram na svojo solato.«

Tudi mamila ji menda niso tuja. Lani je v oddaji, v kateri so se z Justinom Bieberjem šalili na njegov račun, povedala, da Bieber potrebuje močno žensko, s katero bi lahko kadil marihuano. Še več prahu pa je pozneje dvignil ameriški stand-up komik Jeff Ross, ki je namignil, da je sam skupaj s Stewartovo in ameriškim raperjem Snoop Doggom na zabavi po oddaji počel prav to.

Snoop Dogg je glasbeno pot začel leta 1992, ko ga je »odkril« Dr. Dre; do zdaj je po vsem svetu prodal več kot 35 milijonov albumov. A z zakonom je prvič prišel navzkriž že kmalu po srednji šoli, leta 1990 so ga prijeli zaradi posedovanja kokaina in naslednja tri leta je večinoma preživel v zaporu. Večkrat so ga prijeli in oglobili, ker je imel pri sebi marihuano, leta 2012 pa so mu celo prepovedali vstop na Norveško, ker je imel s seboj osem gramov te substance.

Zaradi vseh omenjenih škandalov so se mnogi najnovejšega sodelovanja Stewartove in Snoop Dogga razveselili, napoved oddaje pa si je v slabem tednu na youtubu ogledalo že več kot 82 tisoč ljudi. Nekdanja zapornika v videu zaplešeta s čokoladnimi kolački v rokah, s katerimi sta sprožila ugibanja, ali gre za običajne ali z zeleno prepovedano drogo obogatene dobrote, na koncu pa nazdravita s šampanjcem. Očitno se obeta pestra oddaja z veliko zabave in malo manj prikazovanja dejanskih kuharskih sposobnosti.