Danes se začenja nova sezona Evrolige, ki bo še bolj zvezdniško obarvana kot v preteklih sezonah. Marketinška služba tekmovanja je tako prišla do ideje, da bi v slogu znamenitega filma posneli največje zvezdnike lige.

V posnetku tako vidimo Andreo Bargnanija (Baskonia), Victorja Claverja (Barcelona), Sergia Llulla (Real Madrid), Nanda De Cola (CSKA), Ioannisa Bourousisa (Panathinaikos) in ob Bargnaniju največjega zvezdnika - Vassilisa Spanoulisa (Olympiacos).

V posnetku, tako kot v filmu Ocean's Eleven, želijo oropati igralnico, pri tem pa jih čakajo vse varnostne prepreke, ki si jih lahko zamislite. V zadnjem prizoru se prav Spanoulis z akrobacijami prebije med laserji in iz sefa ukrade pokal Evrolige.

Ko se igralci spet zberejo na kupu, pridejo do vprašanja - kdo bo lovoriko odnesel domov? S tem vprašanjem se začenja nova sezona elitnega evropskega klubskega košarkarskega tekmovanja. V njem bo igralo tudi pet Slovencev: Luka Dončič (Real Madrid), Alen Omić (Anadolu Efes), Jaka Blažič (Baskonia Vitoria), Aleksej Nikolić (Bamberg) in Zoran Dragić (Emporio Armani Milano).