Lewis Hamilton velja za zelo zaželenega moškega – je čeden, bogat in pogumen. Toda v svojem odnosu do deklet precej neresen. Skoraj bi lahko rekli, da jih menjuje kot gume na svojem bolidu. Od leta 2007 je bil sicer v bolj ali manj stalni zvezi s pevko Nicole Scherzinger iz glasbene skupine Pussycat Dolls. Toda razhajala sta se vsakih nekaj mesecev. Prvič januarja 2010, ko sta se odločila, da se bosta raje posvetila vsak svoji karieri. A sta bila že nekaj mesecev pozneje ponovno skupaj; Nicole je navijala za Lewisa na turškem grand prixu. V naslednjih štirih letih sta bila skupaj in narazen pa spet skupaj in narazen, dokler se nista februarja lani dokončno razšla. Kasneje je Hamilton priznal, da so njegova prva ljubezen avtomobili, dekle pa je bilo vedno na drugem mestu.

Toda od tedaj je 31-letnik neustavljiv lovec na dekleta. Med tistimi, ki jim je uspelo biti z dirkačem dovolj dolgo, da so o njih pisali tudi rumeni mediji, je bila – ali pa je še – manekenka Barbara Palvin. Pred tem so mu pripisovali bivše dekle Kanyeja Westa Chanel Imam, saj so ju ujeli, ko sta se skupaj zabavala na Barbadosu. Dva tedna pred tem so pred njegovim londonskim stanovanjem ujeli glasbenico albanskega rodu Rito Oro in tudi njej so nemudoma pripisali, da je Hamiltonovo dekle, še posebno zato, ker sta bila nekaj mesecev prej skupaj na počitnicah v Črni gori. Na njegovem seznamu spremljevalk sta tudi manekenka in zvezdnica Kendall Jenner ter pevka Rihanna.

Drugačna lepotica Winnie

Zadnja med lepoticami, ki so »dekleta« Lewisa Hamiltona, je Winnie Harlow, s katero naj bi bil Hamilton od minulega poletja, a sta po navedbah britanskih tabloidov svojo zvezo skrivala vse do newyorškega tedna mode, ko so ju ujeli, da sta eno od zabav zapustila skupaj. Nato so ju v Londonu še nekajkrat fotografirali skupaj in zdaj sta vsaj za tabloide uradno par, njuni tiskovni predstavniki pa vztrajajo, da sta le dobra prijatelja.

Toda 22-letna Kanadčanka Winnie Harlow kaj lahko zasenči svojega slavnega fanta. Dekle je namreč ta hip najbolj vroča vzpenjajoča manekenska zvezda. Letošnje leto je bilo zanjo neverjetno uspešno. Najprej je nastopila v Lemonade Beyonce, nato je bila izbrana za reklamno akcijo znamke Swarovski in njena podoba je bila na nekaj naslovnicah. Ob tem je treba pripomniti, da Chantelle Brown - Young kakršno je njeno pravo ime, ni tipična manekenka – ima bolezen vitiligo, imenovano tudi levkoderma, avtoimunsko bolezen, pri kateri telo napada kožni pigment in katere posledica je, da so na koži obolelega zaplate brez pigmenta. Ker je Winnie Harlow temnopolta, je bolezen toliko opaznejša.

Zmerjali so jo z zebro

Manekenka, ki so jo kot najstnico zmerjali, da je zebra, je odločena, da je bolezen ne bo omejevala. Nastopila je v televizijskem šovu America's Next Top Model in tedaj jo je Tyra Banks označila kot »pogumno junakinjo, ki ruši meje modne industrije«. Na instagramu ji sledi več milijonov ljudi in na šolah predava o motivaciji in diskriminaciji zaradi drugačnosti. Strašno jo namreč moti, da jo označujejo za pogumno, saj se ne vidi v ničemer drugačno od drugih, s takimi oznakami pa izničujejo njeno željo po enakosti. Raje ima, da jo opisujejo kot samozavestno, ker si drzne v javnost brez šminke.

Lewis Hamilton bo še kako potreboval nekaj njene samozavesti. Ne sicer na manekenskem področju; tam se je zelo dobro znašel v nedavni oglaševalski akciji za L'Oreal, kjer je samozavestno poziral brez majice. Bolj jo bo potreboval na stezi, saj se bori za naslov svetovnega prvaka, a mu ne kaže prav dobro.