Kavno mešanico oglašujejo kot rešiteljico razmerij, saj ne le da izboljšuje splošno počutje, temveč tudi dviguje libido tako moškim kot ženskam. Proizvajalci poudarjajo, da kava nima stranskih učinkov tako kot viagra in da je popolnoma varna za uživanje, če se omejite na skodelico na dan. Ameriška agencija za hrano (FDA) pa je potrošnike kljub temu opozorila, da je ta kava lahko potencialno nevarna, saj vsebuje sestavine, enake viagri.

Izviren otroški meni

Večina restavracij ima na jedilnem listu tudi jedi, prilagojene otrokom. V glavnem so poimenovane otroški meniji, vsebujejo pa ocvrt krompirček in dunajski zrezek. V neki restavraciji v ZDA pa so napisali zelo izviren otroški meni, ki predvsem v dobro voljo spravi starše. Na njem ponujajo jedi: »vseeno mi je«, »nisem lačen«, »nočem tega« in »ne vem«, kar navadno rečejo otroci, ki jih prav nič ne mika sedeti za mizo. Vse izbrane možnosti vsebujejo ocvrt krompirček, ob tem pa so še hot dog, dunajski zrezek in ribje palčke.

Japonci obožujejo maslo

Japonska vlada se je odločila, da ničesar ne bo prepustila naključju in bo odobrila izreden uvoz 10.000 ton masla. S tem želijo zadovoljiti vse potrebe Japoncev, ki zlasti pred božičem množično kupujejo maslo. Izogniti se želijo tudi nerodnosti, ki se je zgodila pred dvema letoma, ko je na Japonskem masla v trgovinah preprosto zmanjkalo. Domača proizvodnja namreč ne zadosti več povpraševanju po maslu, saj je v zadnjih letih močno padlo število japonskih živinorejcev, ki proizvajajo mleko.