Dovršena tehnologija straniščne prhe, ki je neopazno vgrajena v školjko, vas nežno umije in poskrbi za popolnoma novo raven sodobne higiene ter udobja. Odlikujejo jo tudi elegantne gladke površine in čiste linije, ki so delo svetovno priznanega oblikovalca in arhitekta Mattea Thuna. S svojim prefinjenim dizajnom se Geberit AquaClean Sela prilega prav vsaki kopalnici.

Kot običajno straniščna školjka, toda …

Na prvi pogled deluje kot običajna straniščna školjka, vendar se v njej skrivajo pametne rešitve za udobje ob vsakem obisku stranišča. Inovativna prha z nežnim vodnim curkom s primešanimi zračnimi mehurčki poskrbi za popolno higieno. Tehnologija ter vodni in električni priključki so skriti v školjko, prav tako je skrita tudi upravljalna plošča z gumbi, ko je školjka zaprta. Tudi zaradi straniščne prhe sodobna kopalnica vse bolj postaja prostor udobja.

Minimalna količina vode

Sela je izvir reke Inn v švicarskih Alpah in to ime se odlično poda izdelku, ki zagotavlja osvežujoče čiščenje z vodo. Prha je tudi izjemno ekonomična, saj AquaClean Sela za temeljito čiščenje porabi minimalno količino vode in energije – pri maksimalni moči le 0,5 litra vode. Temperatura in jakost curka sta individualno prilagodljiva, shranjene nastavitve pa enostavno prikličemo. AquaClean Sela vključuje tudi tanek in priročen daljinski upravljalnik.

Pričarajte si prho le z nastavkom

Geberit AquaClean ponuja pravi model za vse bivalne razmere in vsako željo. Tudi običajne straniščne školjke lahko preprosto spremenimo v školjke s prho s pomočjo nastavkov Geberit AquaClean. Glede na model je AquaClean opremljen z različnimi dodatnimi funkcijami za še večje udobje, kot so oscilacijska prha za izjemno temeljito čiščenje, damska prha za nežno intimno higieno, sušilnik na topli zrak za nežno sušenje in daljinski upravljalnik za individualno upravljanje. Školjke AquaClean lahko združite tudi z elementom Monolith Plus, ki s prefinjenim dizajnom, ambientalno osvetlitvijo in neposrednim odvajanjem neprijetnih vonjav poskrbi še za večje udobje v kopalnici.

Geberit AquaClean Sela je zaradi svojega funkcionalnega in elegantnega dizajna prejel številne oblikovalske nagrade: iFproduct design award, interior innovation award in design plus powered by ISH 2013. Kako deluje prha si oglejte tukaj.