V evropski ligi je najbolj pod drobnogledom Manchester United, ki pa zaenkrat še ne blesti. Po šokantnem porazu v prvem krogu proti Feyenoordu je tokrat gostil Zoryo iz Luganska.

Jose Mourinho je nekoliko spremenil zadnjo vrsto, v vrata je postavil Sergia Romera, v zvezni vrsti je ob Paulu Pogbaju zaigral Marouanne Fellaini, napad pa je v primerjavi s tekmo z Watfordom ostal nespremenjen. Juan Mata v vlogi desetice, na krilih Jesse Lingaard in Marcus Rashford, v »špici« pa Zlatan Ibrahimović. A rdeči vragi so bili daleč od šampionske forme, kar kaže tudi končni rezultat. Novo sramoto v evropskih tekmovanjih je rešil prav Ibrahimović v 69. minuti tekme, občinstvo pa je gledališče sanj kljub zmagi zapuščalo razočarano.

Še slabše se godi Interju. Praška Sparta je poglobila krizo neroazzurov, ki so bili v prvem polčasu povsem razglašeni. Vaclav Kadlec je prvič zadel že v 7. minuti, vodstvo pa je povišal v 25. minuti, ko je še drugič zlahta matiral Samirja Handanovića. Rodrigo Palacio je v drugem polčasu vrnil nekaj upanja navijačem Interja, a je gladko zmago Sparte v 76. minuti z glavo potrdil Mario Holek.

Fiorentina je brez Josipa Iličića, ki ga ni bilo v kadru, s 5:1 odpravila Gabalo. Tudi St. Etienne je tekmo odigral brez Roberta Berića, ki čuti bolečine v stegenski mišici, in z golom v izdihljajih tekme remiziral proti Anderlechtu.

Pravi čustveni vrtiljak je doživel nekdanji napadalec Domžal Đengis Čavušević. V dresi Zuricha je najprej v 26. minuti zastreljal enajstmetrovko, nato pa v 79. minuti z golom z glavo zagotovil zmago svoje ekipe proti Osmanlisporju.