Arhitekturna dovršenost in funkcionalna notranjost

Ob pestri kataloški ponudbi se v Lumarju prilagodijo naročnikovim potrebam. Izvirne arhitekturne rešitve v naboru njihovih tipskih hiš so zasnovane s skrbnim premislekom v odprti, preprosti in logični strukturi. »Pomembni so smiselna in pravilna razporeditev ter osvetlitev prostorov, postavitev hiše in dosleden izbor materialov. Združiti omenjeno v najboljšo celoto, ki daje in pomeni dodano vrednost novim montažnim objektom, je velik izziv. Kos smo mu s hišnimi arhitekti in inovativnimi zunanjimi arhitekti, ki znajo udejanjiti našo filozofijo razmišljanja in delovanja, ki jo pooseblja slogan Živeti najbolje in se posledično odraža v vseh naših hišah,« poudarja Marko Lukić. Zato v Lumarju še naprej sledijo razvoju novih in optimiranju obstoječih tehnologij, saj izkušnje kažejo, da Lumarjeve optimirane pasivne hiše porabijo za ogrevanje do sto evrov na leto, nekateri pa že za ogrevanje stanovanj na mesec plačajo bistveno večjo vsoto.

Tehnološke rešitve za jutri že danes

Gradnja pasivnih, plusenergijskih in ničenergijskih hiš bo po njihovem mnenju še bolj intenzivna, saj se bodo stroški vzdrževanja hiše zgolj večali in bo hiša z minimalnimi obratovalnimi stroški naložba v prihodnost. »V Lumarju smo tehnološko pripravljeni za gradnjo inovativnih, najzahtevnejših in tehnološko naprednih hiš. Z našo optimirano tehnologijo lahko kupcem ponudimo vrhunske hiše z vgrajenimi inovativnimi in kakovostnimi komponentami ter detajli ob odličnem razmerju med kakovostjo in ceno,« pravi Lukić.

Zanesljiv in varen partner za gradnjo hiše

V podjetju Lumar se trudijo biti najboljši skozi celoten proces gradnje in v vseh fazah gradnje hiše ponujajo celovito in strokovno svetovanje. To je del njihove filozofije delovanja in omenjeno vsakodnevno prenašajo na vse svoje sodelavce in podizvajalce, saj se zavedajo, da je gradnja hiše večinoma enkratna življenjska odločitev. Zato tudi že več kot 15 let sodelujejo z istimi podizvajalci in partnerji, s katerimi v partnerskem odnosu razvijajo svojo tehnologijo in detajle. Takšen odnos je osnova za odlično izvedbo in končno zadovoljstvo kupcev. Ob tem z najvišjo bonitetno oceno, poslovno stabilnostjo in garancijami predstavljajo zanesljivega in varnega partnerja za gradnjo vaše sanjske hiše.

Več informacij na www.lumar.si.