Iris je lesene dilde prvič predstavila pod imenom Happy Lulu, vendar se je v času priprav za kampanjo na Indiegogo odločila za preimovanje blagovne znamke. Z novim imenom - Dee Lee Doo se namreč želi izogniti morebitnim težavam s sorodno poimenovanimi tržnimi znamkami. Indiegogo je izbrala, ker
je platforma za razliko od Kikstarterja v mnogih pogledih njenemu projektu bližje – omogoča neposredne prijave projektov tudi za Slovence, podporniki pa lahko na seznamu podpornikov ostanejo anonimni.

Iris so pri pripravi kampanje množičnega financiranja pomagali prijatelji in sodelavci iz kreativne skupnosti, pri čemer gre posebna zahvala skupnosti crowdfunding.si, ki je do sedaj sodelovala pri večini uspešnih slovenskih kampanj množičnega financiranja in si z uporabo množičnega financiranja prizadeva pomagati mladim slovenskim ustvarjalcem pri uresničevanju njihovih idej.

V okviru kampanje Indiegogo bo mogoče prednaročiti 6 različnih dildov iz Irisine Dee Lee Doo kolekcije ter izbirati med več vrstami lesa. Evropske vrste, kot so javor, oreh, hruška in češnja, so domačega porekla, med tropskimi vrstami lesa pa so na voljo zebrano, mahagoni in mutenye.

Projekt lahko podprete tukaj. "Pri mojem delu me vodi prepričanje v lokalne produkte trajnostnega značaja. Z vašo pomočjo bom lahko nadaljevala svoje delo na področju oblikovanja lesa, v katerem sem našla svojo strast. Za zagon množične proizvodnje potrebujem pravo orodje in pripomočke, ki bodo omogočili raziskovanje idej v nove oblike in zagotavljali visok nivo naravnih lesenih erotičnih izdelkov," je dejala Trstenjakova.