Po uspešno izvedenem spomladanskem nagradnem natečaju za mala podjetja Si.mobil še naprej spodbuja slovensko podjetništvo. Tokrat nagradni natečaj za mala podjetja pripravlja z ustvarjalci oddaje Prava ideja, poleg podelitve subvencij pa bo Si.mobil malim podjetjem pomagal tudi pri pripravi učinkovite predstavitve posla, saj je uspeh podjetja med drugim odvisen od tega, kako prepričljivo je samo podjetje.

Nagradni natečaj poteka v dveh krogih. Za sodelovanje v prvem krogu natečaja morajo zainteresirana podjetja izpolniti prijavo na www.simobil.si/natecaj in vnesti prijavno pismo. Med prijavljenimi podjetji bo komisija izbrala 10 finalistov in jih povabila na kratko predstavitev. Predstavitve bodo potekale v dvigalu, v obliki t.i. »elevator pitcha«. To pomeni, da bodo morali finalisti svojo dejavnost ali idejo predstaviti komisiji v času vožnje v dvigalu.

Na osnovi »elevator pitcha« bo komisija izbrala tri zmagovalna podjetja, ki jih bodo obiskali Si.mobilovi svetovalci in jim na osnovi njihovih konkretnih poslovnih potreb pripravili najbolj ustrezen paket storitev Si.mobilove Popolne pisarne v vrednosti dobljene subvencije. Paket bodo podjetja lahko brezplačno uporabljala 24 mesecev. Izbrana podjetja se bodo predstavila tudi v oddaji Prava ideja, prav vsem 10 finalistom bodo na voljo tudi brezplačne delavnice javnega nastopanja, ki jih bo vodila Vesna Sodnik. Delavnice bodo potekale med 18. in 22. novembrom 2013.