Ko sem v osnovni šoli treniral inline hokej, sem točno vedel, kdaj imam treninge zato sem si tudi lažje zoorganiziral čas za učenje, seveda tako, da mi je ostalo še dovolj prostega časa. Ponavadi sem se učil, ko sem prišel iz šole, potem sem pogledal kakšen film in se nato odpravil na trening. Na srečo sem imel treninge le 2-krat do 3-krat na teden tako, da mi to ni predstavljalo velikega problema. V bistvu si za takrat ne bi predstavljal, da bi imel treninge tudi po večkrat na teden, kaj šele več treningov v enem dnevu. Šport sem imel vedno za zraven – bolj za rekreacijo.

V srednji šoli pa se je to nekoliko spremenilo. Ker sem nehal trenirati inline hokej, mi je kar na enkrat ostalo več časa, ki pa ga na začetku nisem izkoristil produktivno. Spomnim se, da sem takrat pogledal veliko več filmov in serij, kot kadarkoli prej. Včasih sem se kar malo pozabil učiti, stvari pa sem si prelagal bolj za na konec šolskega leta. S časoma se je to spremenilo, rekel pa sem si, da bo to potrebno spremeniti in moram reči, da mi je takrat to kar pomagalo.

V 2. letniku sem začel delati na prvem projektu, vedno bolj sem se začel zanimati za podjetništvo, zato sem tudi dodatno prebral kakšno gradivo na spletu. To je bila dodatna dejavnost, ki pa mi je pomagala, da sem glede na to dejavnost organiziral čas za učenje in za ostale stvari.

Prav na ta članek pa bi navezal svoj moto: "Don’t say you don’t have enough time. You have exactly the same number of hours per day that were given to Helen Keller, Pasteur, Michaelangelo, Mother Teresea, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson, and Albert Einstein." — H. Jackson Brown Jr.

Tako lahko s pravo organizacijo časa zmoremo stvari, ki so se nam prej preprosto zdele nemogoče.