Mladi podjetniki bodo na celodnevnem dogodku lahko spremljali naslednje:

Pogovor s slovenskimi startup podjetniki o korakih njihovega napredka, učenju, bolečih in zmagoslavnih izkušnjah ter javni podpori pri njihovem razvoju. 

Predstavitev programov Slovenskega podjetniškega sklada za startupe v letu 2015 in produktov P2, SK75 ter SK200 za pridobitev razvojne subvencije v višini 54.000 € (P2), konvertibilnega posojila v višini 75.000 € (SK75) ali javne lastniške investicije v višini 200.000 € (SK200). 

Predstavitev pogojev in pred-selekcijskega procesa tekmovanja Start:up Slovenija, s katerim že 8. leto zapored odkrivajo najobetavnejša start-up podjetja, jih strokovno in medijsko podprejo ter povežejo z investitorji oz. potencialnimi poslovnimi partnerji.  Sodelovanje v tekmovanju Start:up Slovenija je obvezen pogoj za prijavo na razpis za zagonsko subvencijo P2 Slovenskega podjetniška sklada. Skrajni rok za ustanovitev podjetja, ki se prijavlja na tekmovanje, je 28. februar.

Spoznanja vrhunskih startup mentorjev, zakaj sta vitko in agilno podjetništvo edina prava pot do uspeha. 

Kaj iščejo in kaj ponujajo domači in tuji zasebni investitorji startupom v semenski fazi? 

Kdaj v podjetje vstopajo skladi tveganega kapitala in kako lahko pripomorejo k hitri globalni rasti? 

DEMO dan Foruma 100% start:up, na katerem se bodo izbranim investitorjem predstavila startup podjetja, ki iščejo kapital za rast in razvoj.

Več informacij o dogodku in prijavi nanj se nahaja tukaj