Drugo mesto je pripadlo podjetniški ideji WADEX iz Italije in tretje podjetniški ekipi ZedNet Informatiki iz Madžarske. Nagradili so tudi najboljšo »zeleno« poslovno idejo tekmovanja, ki je pripadla podjetniški ideji e-Quantification iz Romunije ter najboljšo poslovno idejo start-up podjetnice oz. inovatorke mednarodnega investicijskega foruma, ki je pripadla podjetniški ekipi Sauper Umweltdatatechnik iz Avstrije.

Dogodek - SEE Innovation Competion je Tehnološki park Ljubljana izvedel v okviru transnacionalnega projekta PROFIS, katerega namen je spodbujanje financiranja inovacij na območju Jugovzhodne Evrope. Konzorcij desetih partnerjev iz devetih držav, en izmed teh je Tehnološki park Ljubljana, je v okviru projekta na nacionalni ravni izpeljal programe za usposabljanje potencialnih podjetnikov za prejem investicije ter nacionalni izbor start-up ekip z namenom predstavitve najboljših le-teh na mednarodnem investicijskem forumu v Budimpešti.

Tehnološki park Ljubljana je bil, na osnovi izkušenj pri organizaciji podjetniških programov in izborov / tekmovanj za najboljše poslovne ideje, izvedel pripravo procesa izbora nacionalnih tekmovanj, kot tudi izvedbo mednarodnega investicijskega foruma v Budimpešti. Na nacionalnem nivoju so partnerji izvedli 27 podjetniških delavnic, katerih se je udeležilo 674 udeležencev. Od tega so pomagali pri pripravi 111 inovativnih podjetniških idej za predstavitev pred investitorji .

Danes v Budimpešti, poteka še zaključna konferenca dve leti trajajočega transnacionalnega projekta PROFIS, ki ga sofinancira evropski transnacionalni program Jugovzhodna Evropa. Na zaključni konferenci projektni partnerji predstavljamo ključne rezultate projekta s katerim smo vzpostavili programe za podporo malih in srednje velikih podjetij za dostop do primernih virov financiranja.