Gre za delavnico na kateri boste zavihali rokave, si umazali roke in ne samo poslušali dolgočasno predavanje, obljubljajo organizatorji. "Dobili boste praktične izkušnje pri delu z najnovejšimi orodji in modeli. Po »lean« metodologijah delujejo najbolj uspešna start-up podjetja po vsem svetu, implementirajo pa jih lahko tudi velike korporacije. Ob koncu delavnice boste lahko oblikovai predlog vrednosti za vašo poslovno idejo, ki jih uporabnikm dejansko všeč , izvedli »poskuse«, ki vam bodo odgovorili na vaša najbolj pereča vprašanja o poslovanju, obvladali umetnost hitre izdelave prototipov in miselnost 'fake it before you make it'," napovedujejo.

Delavnica je namenjena "solo" podjetnikom, start-up ekipam, lastniku produkta ali razvojni ekipi vodjem inovacij. Za udeležbo na delavnici ni nobenega predpogoja, razen volje do učenja in osnovnega poznavanja »lean« izrazov in metodologij, je pa tokratna delavnica plačljiva, in sicer pri zgodnji prijavi stane 150 evrov, kasneje pa 180 evrov. Prijave zbirajo tukaj

Delavnico bo vodil Dan Toma, ki je bil udeležen pri Hi-Tech in Internet start-upih po vsem svetu. Dan Toma ima jasno razumevanje izzivov, povezanih z izgradnjo start-up podjetij od tal navzgor, ga predstavljajo organizatorji delavnice in dodajajo, da je tudi soavtor knjige »The Corporate Startup« in predavatelj inovacijskega managementa in mobilnih tehnologij na Univerzi za uporabne znanosti v Wiesbadnu v Nemčiji.