Notranja postavitev se je kar dobro obnesla, tako da čakam na večjo gnečo kjer se bodo pokazala ozka grla, dobiti pa bo potrebno še kakšno barsko mizo in dodatno tablo.

Sosedni prodajalci so potarnali, da danes težko napoveš, kakšna bo prodaja, kajti tudi december ni več tisto, kar je bil. Pestra pa je ponudba na sejmu, ki obsega vse od klobas, darilnega programa in proti virusnega programa za računalnike. Kot zanimivost naj povem, da so naši sosedje iz podjetja, katerega vodilni zaseda prvo mesto na Managerjevi listi.

Ob trenutnem gospodarskem stanju in kupni moči Slovencev smo pri Slastnih Dimnikih na pomoč poklicali trojko. Trojka, ki je morala združiti moči za skupni prihod na sejem, kajti ob tako prijetnem vremenu in soncu bi jim skoraj odpovedal prevoz. Na sliki lahko opazite decembrsko trojko, ta trojka naj bi prinašala srečo, dobroto, veselje, toplino in zadovoljstvo! K sreči dobre može, ki sestavljajo omenjeno trojko prepoznamo vsi, ne pa tako kakor naši poslanci, ki ob vprašanju kdo je »trojka« ne vedo niti kje imajo rep in kje glavo.

trojka.jpg

Po navdušenju obiskovalcev BTC-ja in skupinskih fotografijah je trojka zapustila naše prizorišče prav tako pa je šel naš prodajni dan počasi proti koncu.

Ob koncu dneva se moram zahvaliti Dnevniku za priložnost, da sem lahko z vami delil del mojega vsakdanjika in predvsem predstavil mojo zadnjo idejo Slastnih dimnikov. Dragi bralci, vas pa lahki še zadnjič povabim na našo stojnico v BTC pred halo A skozi celoten december, kjer se lahko prepustite okusom Slastnih Dimnikov, toplem čaju in kuhanem vinu. Spremljate nas lahko na Twiterju in Facebook-u pod Slastni Dimniki.