Vedno najprej preverim električni dovod, brez tega smo seveda »mrzli«.  Tako v prenesenem pomenu, kot tudi če ostanemo brez našega paradnega konja, pečice. Omenjeni mraz, lučke in hiške pa že kličejo na praznično vzdušje, manjkajo samo še Slastni Dimniki in vonj po cimetu. Razpokana koža na rokah je bila prvo opozorilo, da bo poleg pečice, grelnih posod in toplih dodatnih oblačil potrebujemo še kakšen radiator.  Zadovoljno »toplo« osebje prinaša zadovoljne stranke!

Jutri se bo marsikaj dogajalo, predvsem če pomislim, kaj vse je potrebno postaviti. Jutrišnja montaža bo verjetno podobna oddajam iz Discoveryja kjer v enem dnevu prenovijo celoten

dimniki3.jpg
objekt, upam da uspe tudi meni, saj je naš velik le 2x2m. Tokrat bomo imeli v ponudbi poleg Slastnih Dimnikov tudi kuhano vino, čaj, žganje in tornado chips. Tisti, ki radi dopustujete na Jadranu, se boste spomnili stojnic, kjer krompir najprej razrežejo nato ga razprostrejo na palici in ocvrejo. Hrvaško poimenovanje je tornado chips, no slovenske različice imena še nisem zasledil.  S tem produktom bomo prvič testirali stranke, upam, da ga bodo dobro sprejeli.

Kot dodatna popestritev med prevzemom hiške se je danes zgodil zanimiv klic. Skupina maturantov je želela obeležiti okroglo obletnico mature v Ofsajd baru. Kajti prvotna lokacija je odpovedala gostovanje čez noč. Ampak ne v decembru ali čez teden dni, želeli so jutrišnji termin.  Seveda se je potrebno bojevati za vsak stranko ter evro in je bil moj odgovor pritrdilen. No, ker je trenutno moj fokus na Dimnikih in BTC-ju sem skoraj pozabil na jutrišnje gostovanje lokalnega benda Koala Voice v Ofsajd baru. Kaj hitro sem priklical nazaj kolegico in obrazložil situacijo, da na žalost ne bo šlo. Ironično je, kako včasih ni strank, kdaj pa kdaj pa enostavno ne moreš vsem ugoditi. V primeru, da boste v bližini Zasavja ste vljudno vabljeni na mini merico Indie Rocka.

Seveda ljubljanska ekskurzija ni bila samo ogled hiške. Vseskozi se trudim držati prakse, da več opravkov storim na en mah,kot pregovorno radi rečemo »ubiti dve muhi na en mah«. Ob pregledu seznama materiala sem opravil še nekaj nakupov, da bo jutrišnji dan čim bolj tekoč. Poiskal pa sem tudi različne kostume za dodatno animacijo okoli hiške.

Jutrišnji dan bo ponovno čisto izven cone udobja, v kateri tako radi »kampiramo«. Poleg  uspešne montaže notranjosti hiške upam tudi na ponovno dobro lekcijo iz terena. Ne smem pozabiti na naše Koala Voice, ki so se prav lansko leto prvič predstavili v Ofsajd baru in se tako ponovno vračajo na kraj zločina. Včasih je težko usklajevati več različnih dejavnosti vendar s pravim načrtovanjem in odlično ekipo, gre!