Prvi dan foruma bo namenjen praktičnim vidikom uspešnega vodenja evropskih projektov, od oblikovanja idej, priprave projektov in njihovega (finančnega) spremljanja do dolgoročnega življenja končnih produktov. Predstavljen pa bo tudi nov sistem certificiranja evropskih projektnih vodij v Sloveniji. Vsa predavanja bodo podprta s praktičnimi primeri in bodo sledila rdeči niti foruma: kako izkušnje in znanje iz preteklega obdobja ob prenovljenih programih uporabiti za nove prijave na aktualnih evropskih razpisih.

Drugi dan bodo na forumu v ospredju novosti ključnih programov, ki bodo podpirali vlaganja v konkurenčnost, inovacije, rast in delovna mesta v Evropski uniji do 2020. Predstavili se bodo nacionalni koordinatorji evropskih centraliziranih programov (Erazmus+, Ustvarjalna Evropa, Obzorja 2020 in COSME) in decentraliziranih programov (teritorialno sodelovanje in programi kohezijske politike) v partnerstvu s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji.

V okviru Evropskega tedna podjetništva pa bo drugi dan popoldne potekala tudi Podjetniška tržnica s poslovnimi informacijami, na kateri se bodo med drugim predstavile podporne organizacije, ki so za podjetnike še posebej dobrodošle.

Prijavite na forum zbirajo tukaj, drugi dan pa je udeležba brezplačna.