Po sestanku pa v Domžale, kjer je imel sin nogometno tekmo. Trenerja ni bilo, zato me je že prej prosil, če lahko jaz prevzamem trenersko vlogo. Seveda sem jo in zmaga je bila tu :)

Zanimivo je biti nogometni trener, sploh tako mladim igralcem. Pri osmih letih pa igrajo zelo odraslo. Vsak ve, kje je njegov položaj, kako se mora gibati po igrišču, katerega igralca mora kriti itd. Vsi ti fantje to znajo že pri 8 do 9 letih. Trenirajo trikrat na teden in to zelo resno.

Njihov trener ve, kaj dela. Všeč mi je, ker ni trener s kavča, ampak stvar zelo resno spremlja. Se izobražuje, bere tuje strokovne knjige in stvar jemlje res zelo resno. Iz te generacije želi narediti velik premik. Takšno ekipo je na tekmi lepo voditi.

Sam sem bil športnik in sem več kot 10 let igral rokomet. Šport je zelo podoben podjetništvu. Vedno moraš trenirati, se izobraževati, biti discipliniran, delati ekipno in imeti željo po zmagi. Velikokrat tudi izgubiš, a pri tem se veliko naučiš. Občinstvo si pa vedno zapomni le dosežene gole in zmage. Porazi se pozabijo.

Spet je tu Kickstarter. Tudi, če je sobota. Zanimivo je delati globalno. V Evropi se delavnik konča, v ZDA se začne in tako delavnik praktično poteka od jutra do večera. Je naporno, zelo malo spiš, ampak na koncu upaš, da bo izid v tvoj prid.